Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. június 17., szerda

Fülszúrás

Este a Bethesda kórház ügyeletén jártunk.Atinak felszúrták a fülét.
Napközben jobban volt,játszott,de estére ismét fájlalni kezdte a fülét,sőt egyre jobban.Az indulás mellett döntöttünk.
Középfülgyulladása van,és a bal fülénél szivárgott át a váladék,így a doktor bácsi a szúrás mellett döntött.
Magamat hibáztattam ..persze,de azt mondta,hogy ez akár pár óra alatt is kialakulhat,súlyosbodhat.Ettől még nem nyugodtam persze meg.
Nagyon sírt,már amikor mentünk.A két karomban cipeltem be a kórházba,és minden szörnyű emlék egyszerre rohant rám.Aztán le is kellett fognom,amíg kitisztították a kis fülét,annyira sírt,és küzdött.Kapott érzéstelenítő vattapamacsot,és várnunk kellett 20 percet,hogy hasson.Végig könyörgött,hogy menjünk haza.Én meg öleltem,és vigasztalni próbáltam.Aztán ismét bementünk,és le kellett fognom újra.Az orvos felemelte a tűt,és dugta be a tölcséren át,én meg szorítottam össze a szemem,és erősen fogtam a kisfiam.Ennél rosszabb semmi nincs a világon.Az a hang,ami a szívemet zúzza össze,amikor fáj nekik valami.Az a hang ,amit olyan sokszor hallottam.
Amikor végeztünk olyan rémülettel nézett rám,és alig várta,hogy felvegyem.Végre kimentünk,és beszálltunk a kocsiba a többiekhez.Szabi sírt,Petra aludt,apa ideges volt.
Nem tudom,hogy mi árthatott meg,mi okozta hirtelen ezt.
Talán a strandolás?Előtte is szipogott,de nem volt vészes.Talán szívnom kellett volna gyakrabban az orrát?
Múlt hónapban mutattam is orvosnak,mert akkor is szipogott,de nem volt semmi gáz.Pár hete is rosszul volt picit,feje fájt,és felment a hője,de egy napig tartott az egész.Nem tudom...
Annyira sajnálom,amikor fáj nekik valami,hisz olyan picik még.
Eléggé magam alá estem.Remélem hamar javul majd a pici pasikám.Annyira szeretem!

3 megjegyzés:

  1. Mi ezt úsztuk meg a Proetz kezeléssel. Miki hallásgörbéje már vagy fél éve tök sima, ami azt jelzi, hogy nem levegő, ahnem folyadék van a fülében. És ő sem volt soha lázas, csak néha szipogott. Irgalmatlan mennyiségű trutyit szívtak le az arcürgeiből fülszúrás és egyebek nélkül. Próbáljátok ki! Csak ajánlani tudom!

    VálaszTörlés
  2. Egyébként kis hős Atesz, hogy kibírta!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon sajnálom!
    Remélem már jobban vagytok!
    A Bethesda a legjobb hely, mi is jártunk már a fülészetén sajnos mind a két csajjal.
    Még Velencéről is ide hordtam fel a Kittit, mikor felbökték a fülét, mert fehérváron akkor még (lehet azóta sem) nem alkalmazták az érzéstelenítős vattát, hanem durr bele és már szúrtak is.

    VálaszTörlés