Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. június 4., csütörtök

Kertecske,abban a kis házacska



Ez már a 3. nyár,amit kertecskés házikóban kezdünk meg.Kertecske,mert vannak ennél a kertnél nagyobb méretű teraszok is.Nekünk elég arra,amire kell.Mire is?A gyerekeknek játszani,bandázni,anyának meg kertészkedni..Apának?A feladatokat kapni...Néha nem túlzottan örül.
Most éppen házat épít,és szépen halad vele.Na jó,csak szerszámosat ám,de azt fél nap alatt.O.K. az útmutató alapján össze kell rakni,de akkor is.Na jó,volt azért segítsége is..
Tegnap volt a jeles esemény,és kedves barátja segített neki.Jópofa volt,mert amikor a munkából megjöttem,a következő kép fogadott->Szabi utazóágyastól hátra lett telepítve.Ablakpárkányban pár pohár,amiből a fiúk "frissítőket" fogyasztottak,a poharak mellet Szabi csőrös pohara..Két fúrás,és kalapálás közt pedig megetették a picinykét,és jártukban-keltükben szórakoztatták.Jó volt nézni,és jól is érezte magát a férfi társaság.

4 megjegyzés:

  1. A kertért manapság már nagyon irigy vagyok. Nekünk még egy nyamvadt erkélyünk sincs, ahova nagy melegben kirakhatnék egy pancsolót a fiúknak!
    Szóval sárgulok a szép virágaid láttán!

    VálaszTörlés
  2. Kedves dóra!
    Egyszer(vagy többször) akár el is jöhetnétek hozzánk!van 3-3 nagyjából egykorú,bár nemükben nem minden ponton stimmelő(csak közelítőleg) gyermekünk.Szerintem tudnának mit kezdeni egymással!
    A kert tényleg nagyon jó.Nekünk is nagy döntés volt elhagyni Budapestet,de bejött a számításunk.nagyon szeretünk itt élni.Nyugi van,csend van.Igazi kisvárosias.Én ilyen kisvárosban nőttem fel,és bizony Bp-en nem éreztem jól magam.
    Kicsi a kert,de imádjuk,és tényleg jó csinálgatni.Remélem egyszer neked is beteljesül az álmod!

    VálaszTörlés
  3. Na akkor ha mindenkinek alkalmas, akkor hozzunk össze egy találkozót! Köszönöm a meghívást, hosszú a nyár, mindig örülök, ha valakihez átmehetek a srácaimmal:)

    VálaszTörlés
  4. O.K.
    Megbeszéljük mikor,és várunk szeretettel benneteket!

    VálaszTörlés