Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. augusztus 16., vasárnap

Tej+pár mondat

Tegnapelőtt elkezdtem adni Szabinak a tejet.
Úgy magában nem volt a dolognak nagy sikere.Tettem bele kakaót,úgy valamivel jobban fogyasztotta.Túlzásba nem vitte úgy sem.
Este babatejet kapott,és sokkal jobban megitta,bár szerintem rosszabb ízű,mint a tej.Hiába,ahhoz szokott hozzá.
Ma is adtam reggelire kakaót,de kb. 2 korty fogyott belőle.
Baja nincs tőle,nem ütötte ki,nem volt gond a székletével.
A bölcsiben majd kap,és iszik belőle annyit,amennyit.A főzelékekben is lesz,de legalább már ismeri majd.Én meg legfeljebb veszek neki továbbra is babatejet,és esete azt iszik,amíg az tetszik neki jobban.

Sok-sok időm van most csak rá,és annyira kis aranyos.Tegnap segített polcot pácolni az udvaron,meg jön utánam mindenhová.Gondolom neki is feltűnt,hogy a nagyok nincsenek itt,így nagyobb teret kapott ő.Hiányoznak szerintem neki,mert belefekszik pl. Petra ágyába,és ott nézelődik hosszasan,szinte mozdulatlanul,meg szuszog.(Talán érzi a nővére illatát!)Sose szokott ilyet csinálni..Édes!

Elég vacak kedvem van,mert alig ,hogy tegnap elmentek a gyerekek,hívott minket a sógorom,hogy apósom rosszul van.Be is utalták az I-es Belgyógyászatra.
Apa eléggé kivan,és nagyon rossz látni..

1 megjegyzés:

  1. Ismerős amit írsz, nálunk is amikor nem voltak csajok, meg 1 napra csak ő volt, akkor bement a szobájukba és "kereste" őket.
    Mi is ép most próbáljuk a tejet, mert nálunk is a bőlcsiben reggelire tejes cuccok vannak általában (tej, kakaó, tejeskávé), ébredéskor és este azért maradunk az anyatejnél, amíg mind kettőnknek belefér a dolog.

    Apósodnak jobbulást!

    VálaszTörlés