Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. augusztus 15., szombat

Elmentek nyaralni!

Ma van a szokásos balatoni,nagycsaládi nyaralás kezdő napja.Ez azt jelenti,hogy a két nagyobbik gyermekem ma délelőtt elindult mamipapival az alsóörsi nyaralóba.Így tettek a tesómék is,akik hétfőig maradnak ott.Mi később csatlakozunk most,mert hétfőn kezdjük a bölcsit.Reményeim szerint kedden,vagy szerdán utánuk megyünk.Apa mondjuk csak 20-21-én tud maradni,mert a szabit a suli-bölcsi-ovi kezdésre tartogatta,meg a beszoktatásra.
Jó nagy táskát pakoltunk össze,főleg a srácok,akik megtömték mindenféle kütyüvel.Plüssök,meg játékok,könyvek,..miegymás.Éjjel,amíg aludtak ki is szedtem pár dolgot.
Most csak szabász van itthon,így kihasználtam a lehetőséget,és kiszanáltam a srácok ruhái közül ami már nem jó..Holnap a játékokkal teszek így,mert ilyenkor szabadon garázdálkodhatom.Petrán,és Atin múlna,hát minden apró csomagolópapírt,meg dobozkát is megőriznénk.
Már most hiányoznak!Ateszka a vagány pókemberes pólót vette fel,és ismét belőttük a frizuráját.Igen nagyfiús így.Petra pedig a romantikus,kockás kis ruhát választotta.
Jó lesz,ott lesznek a tágabb rokonság gyermek képviselői is.Megjegyzem ott is mindenki fiú,de Petra szereti nagyon őket.Lesz buli,pancsi,játszótér..ami csak kell!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése