Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. augusztus 27., csütörtök

Mindenféleség

Magával rántott a gépezet,így pár napja nem is igen ültem ide.Ennek több oka is akad.
Tőmondatokban(Bár az nekem nem megy,hisz nő vagyok..:)
Szabi hétfőn még bölcsibe ment.Kedden belázasodott,köhögött,irány a Madarász,bronchitisz ->amoxicillin kúra.Beszoktatás felfüggesztve.Apa itthon,mára szokásos mód huncut,és nyüzsi a gyermek!Jó úton halad,már nem lázas,picit köhög.
A 2008-2009 -es tanév utolsó napjai zajlanak,így ezerrel leltározunk,irattározunk,dekorálunk,termet rendezünk.
Petra mégis az ének tagozatra fog járni.Ennek oka több,és mindez hosszú..
Így újabb tankönyvek után jártam,pedagógusokkal ismerkedtem..stb..Én is énekes voltam anno..
Közben még dúl a nyár is.A medence ezerrel üzemel,és olyan jó hallani az örömüket,ahogy pancsolnak benne.
Ma megvettük a maradék taneszközt is.Végül még egy tolltartóval bővült a repertoár.(Én is imádtam a tolltartókat anno.)Szivecskés,hercegnős,strasszköves.Hiába,ezt most meglátta.Szív volt a jele is.Nagy az izgalom,és az öröm.
Ma volt az oviban a vers próbája.Szépen mondja már Petrus,meg kell zabálni.Óvóbácsi meg is dicsérte.Izgalom tehát a tetőfokára hágott.
Ati is kapott egy Pókemberes hátizsákot,mivel mindig annyi cuccot cipeltünk az oviba/ból.Reggeli pulcsit délután már kézben,meg amit ott alkotott..stb..No meg főleg,hogy örüljön.
Esténként előadás zajlik.Papitól kapott forgó,zenélő kütyüvel ugrálnak,táncolnak a sötétben.Apa,és én az ajtóban beléptető karkötőt kapunk,és az ágyról nézzük,amint a nagyobb előadó művész a kisebb hátára állva lekapcsolja a lámpát,és megkezdődik a buli.Édesek.Ezután jövünk mi..Apa,és én ugrálunk a villogó kütyüvel.Ezt inkább nem részletezem.. :)
Tegnap meg leültek hárman a TV elé,a kanpéra..csak úgy spontán,és úgy nézték a mesét.Kész voltam tőlük!Szabi is igen komolyan vette magát.
Közben kinyomtattam bent a beiratkozáshoz szükséges saját lapocskámat,amivel 3-án megcélzom az egyetemet.Bárki meghallja,hogy milyen évünk lesz,hát elképed,és azt mondja,hogy nehéz lesz..Bölcsis,ovis,elsős gyerek,Anyuci dolgozik+tanul..hej-hej..
Én meg azt mondom,hogy bár nehéz.....elválni a böliben,nehéz ennyi helyen megfelelni,Petrussal együtt izgulunk,hogy milyen a suli,a munkahelyen ezer dolog,és hogyan jutok majd el a konzultációkra...Ateszt idén is nehezen válik el tőlem ...? sorolhatnám..Nem könnyű,de az élet teljesen normálisan következő,megoldandó helyzeteit örömmel kell fogadni,megoldani,hisz mindez az élet rendje!
Ma pedig már én is hapcizok! :-)

2 megjegyzés:

  1. Jobbulást Szabinak!

    Ez a "mások meghallják" dolog ismerős... Mindenki hüledezik, h suliba megyek a 4 gyerek mellett. Mondom nekik kb olyan lesz mintha dolgoznék 8 órában egy irodában, hisz annyit leszek távol a srácoktól, más is van/volt így, hogy bölcsibe adta a picikéjét. Erre jön a következő hüledezés: Pont az egészségügy, ott 3 műszak van, talpalás, meg nincs ünnep stb.. Mondom ha nem vágok bele a suliba és a sz@ros érettségimmel egy gyárba vesznek csak fel futószalag mellé 3 műszakban az mivel jobb?! Mi a férjemmel átrágtuk, végiggondoltuk megbeszéltük. Nem értem másnak (aki semmilyen formában nem fog ebben érintett lenni) miért fontos beleszólni.

    VálaszTörlés
  2. Szia Csilla!

    Nincs harag, most asszem épp elég dologgal kell foglalkoznod.Nekem még csak jövőre kezdődik, de már előre izgulok azon, hogy ghogy is fogjuk kivitelezni a reggeli gyerekszállítást bölcsibe, oviba és suliba. Viktornak ez sok, nekem meg fél nyolcra be kéne érnem a melóhelyemre majd. Most mindig azzal ütöm el a kérdést, hogy még messze van. Szóval kitartást a hétköznapokhoz és kívánom, hogy minden olajozottan menjen!

    VálaszTörlés