Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. február 1., vasárnap

Mézes vigasz

A helyzet ma sem javult sokat.Petra is lázas,neki is begyulladt a szeme,és ő is ramatyul van.Holnap látogatást teszünk a Madarászba.
Ateszka legalább jobban van picit,bár ő is lázas még,de azért jobb a kedve.
Délelőtt aludtam 4 órát Petrával,mert éjjel nem sikerült.Atika is sokszor felsírt,meg félt,a fogam is dolgozott.
Az alvás jót tett,mert utána jobban lettem,kevésbé fájt.Mostanra viszont én is a betegség tüneteit kezdem produkálni,mint barátunk a fejfájás, meg a végtagfájdalom.Remek lesz!
Szabi és Apa még mindig jól vannak,bár Szabi picit taknyis lett.
Délután Ateszka javaslatára mézeskalács sütéshez fogtunk.Imádják,így nálunk nem csak Karácsony táján dívik ,hanem az év más ,egyszerűbb napjain is.Ezt még betegen is megeszegetik.
Szaggattunk betűket is a gyurmához használt formákkal.Kiraktuk a nevüket,aminek nagyon örültek.Sajna sokat nem ettek ebből sem.
Reméljük az éjszaka nyugalmasan telik.
A mai naphoz kívánkozik még Szabi alakítása,ami szintén egy kis örömöt vitt a bú közé.Leültetjük már játszogatni,és elég soká el is van így.Ma az üldögélés közben elkezdett tapsikolni.Azt hittem megzabálom,olyan édes volt! Az üldögélős időszak alatt történt még valami.Szabi egy esetben felborult.Elvesztette az egyensúlyát,és sajna nem tudtuk elkapni.Picit sírt,de elég hamar megvigasztalódott.Újra lecsücsücsültettük.Ekkor Petra odaült mögé,mondván,hogy vigyáz rá,nehogy megint felboruljon.Igazi kis felelősségteljes anyuci!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése