Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. február 17., kedd

Jó ember a hóember





A gyerekek apával hóembert építettek délelőtt.Egész télen erre vártak.Tavaly velem építették,és máig emlékeznek rá.Petra akkor tanulta meg görgetni a havat,hogy alakuljon hóember pocakká.

A hóember jó ember.Igaz estére sajnos olvadni kezdett.

3 megjegyzés:

  1. Rusy!
    Ilyeneken ne agyalj! Attól még nem vagy rossz ember. Sőt... Nagyon is jó vagy, hisz más gyerekeken seítessz, hogy minél jobbak lehessenek.
    Amúgy ennyi erővel, soha sehova nem mehetnénk az elkövetkező sok sok évben sem, mert a gyerekeknek annyi jó pillanata lesz még. Kísérhetnénk őket oviba-suliba ülhetnénk mellettük az első randikon is (hisz ott is csillog majd a szemük ;-) és még sorolhatnám...
    Persze teljesen normális amit érzel.

    (mi még hóembert se építhetünk, egyrészt mert a fél brigád beteg, másrészt ugye a panelprolik tele "aknázták" a területet, ahol még megvan a hó... :-(

    VálaszTörlés
  2. Ne butáskodj! Egy csomó fontos helyen, alkalommal nem tudsz majd velük lenni....és ez így normális, mert így zajlik az életetek.
    De majd boldog örömmel mesélik el Neked ;)
    Meg különben is, az apáknak is kellenek ilyen közös élmények ;)

    VálaszTörlés
  3. Helló!
    na ne legyen már rossz kedved! Igaza van Zsebinek egy csomó fontos helyen nem lehetünk mindig ott! De ezt te ugyis tudod, így 3 gyerkőc után!!! Meg amúgy is jön a tavasz!(valamikor...) :-)
    Egyébként kérdezted, merre járok: jelenleg Dunaújvárosban. Anyukáméknál töltöm a vizsga fáradalmait (ez persze nem igaz, mert nem fáradtam bele:-))
    Ja és szupi a hóemberetek!!!

    VálaszTörlés