Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. február 2., hétfő

Még mindig...

Betegek vagyunk!
Az éjszaka röviden összefoglalva katasztrofális volt.
Petrának is 39,1°lett a láza,így nála is bevetettük a hűtőfürdőt.Sajna nála sem volt elég ez, "púkra" is szükség volt.Utána aludt reggelig,de sajna csúnyán köhögött közben.
Szabi szokásaitól eltérve üvöltőre vette a figurát úgy éjfél tájékán. Ilyen talán nem is fordult vele még elő az elmúlt 8 és fél hónap alatt.
Semmi nem volt jó neki,cicizni se akart,a kezemben is feszengett.Végül rájöttem,hogy szorult helyzetben van.Valószínűleg a borsófőzi akadt meg,és ez okozta a galibát.Szenvedtünk egy darabig,de végül megkönnyebbült,és aludt.
Ateszka szerencsére jól aludt,nem volt semmi gond vele.
Nekem olyan brutális migrénem lett,hogy a falat kaparásztam tőle.Az utóbbi pár napban elég sok fájdalmas tapasztalatra tettem szert ami azt illeti.
Ma délelőtt beraktam a vert had mindhárom tagját a kocsiba,és elindultunk Pestre,hogy a doktornéni megvizsgálja Petrát.Ilyenkor elönti szívemet a büszkeség,hogy milyen jó is ,hogy már van jogsim,és nem vagyok senkire rászorulva.(A tankoláshoz rendszeres segítséget veszek igénybe,ezt kár lenne tagadni.)
Elmentünk tehát a Madarászba,ahol jártunk már egynehányszor...
Ez a betegfelvételi pulton dolgozó hölgynek nem tűnik fel,és igen érdekes kérdésekkel bombáz minden alakalommal,holott a gépben látja az adatainkat.
Beszélgetés a következő:
-Taj kártya,lakcímkártya?(A gépben ott van a szám is,cím is..vaze)
-Adom.
-Kihez jöttek?
-G. doktornőhöz.(Nem látod?)
-Belgyógyászat?
-Igen.(Nincs szemed?)
-November 7 óta nem voltak itt?
-Voltunk itt,kéthetente járunk ide..(Mit nézel?Nem látsz?)
-Mi a panasza jelenleg?
-Lázas,náthás,köhög..(Te fogod megvizsgálni?)
A kisfiút is bejelenti?
-Igen,mert ő is lázas,náthás,köhög..(Na,most végig ne kérdezd újra!)
-Volt már itt?
-Igen..(Megőrülök...!!!)
-Taj kártya,lakcímkártya?
-Adom..
...
No,ez embert próbáló.Ilyenkor elgondolkodom,hogy minek vannak gépek a birtokunkban.Mindezt minden alkalommal végig csináljuk ,holott semmi értelme.A hölgy szerint ezt a protokollt kell követniük..OK,de akkor egy kőből faragott asztal előtt is ülhetne,és bunkós bottal is kergethetne az orvos elé..ráadás kilóméteres sorokat okoz ez a kérdezősködés.
A lánykának valószínűleg bakteriális fertőzése van,így antibigyót kapott. Eléggé köhög,de már nem annyira lázas.
Atesz estére teljesen láztalan,és elég vidám figura lett újra.A bútorokon ugrál ismét,és nyüzsög.Van remény tehát,hogy ez a nyavalya gyorsan odébbáll.
Én a vacsoránál tudtam rágni!
Szabász alszik,egyelőre nem kiabál.Ma sütőtököt evett,nem borsót!

1 megjegyzés: