Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. február 16., hétfő

Jelmezek

Közeleg a farsang az oviban.
Itt színdarabot adnak elő a gyerekek.Atiék kutyásat,Petráék meg mosónők (?)lesznek.Titkos előkészületek folynak,így nem tudom miről van szó,csak azt,hogy mi kell a jelmezhez.
Atinak épp vásárolni akartam kutyás jelmezt,mikor egy kedves hölgy meghallván ezt felajánlotta az övéket.Oda járt az ő fia is oviba,így épp ezt a darabot adták elő.A nagymama varrt egy jelmezt.Én nem vagyok elég kreatív,és ügyes ehhez.Elfogadtam tehát a felajánlást.


Petra kap ruhát az óvónénitől.Kopogós cipő kell hozzá,de azt kapott a fogtündértől.
Jövő héten minden nap farsang van az oviban.Minden nap más csoport ,más szülők. A bevétel persze az ovi alapítványának megy.Vinni kell zsákbamacskát,meg tombola felajánlást.Sütni házi süteményt a büfébe.(Most kivételesen,mert amúgy tiltja az ÁNTSZ.)Kicsit túlzónak tartom,de megértem,hogy így jutnak pénzhez.
Pénteken viszont mindenki beöltözhet annak,aminek akar,és bulizhatnak a gyerekek.Gyanítom,ők csak ez fogják élvezni.
Petra mi más akarna lenni,mint hercegnő,vagy szárnyas tündér.No,apa nem is tudott ellenállni tegnap egy doboznyi ilyen jelmeznek.Hármasával árulják ugyanis,hogy többet el lehessen adni,jó áron..
A lány gyönyörű benne.




Ma hasmenése volt,és hányt.Haza kellett hozni az oviból.A tündérjelmezt azért magára öltötte.Kókadt tündér címen szerepelt egy ideig.



Aztán félt,hogy belecsúszik a barna,és levettük.Egyem a kis előrelátó gondolkodását.
Remélem holnapra ismét virgonc lesz a tündér,mert jövőhéten itt a farsang,áll a bál!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése