Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. április 10., péntek

Lapossá rejtegetett húsvéti édességek

A húsvéti nyuszi idén is kapott szelek szárnyán feladott levelet tőlünk.
Ennek olyan értéke is volt,hogy Petra édes, girbe-gurba nyomtatott nagybetűkkel írta rá a címzettet,meg volt rajta sok szép rajz.Este mindig beveszem az ablakból ezeket a levélkéket,és a komódba dugom el emlékül.Van karácsonyi,télapós,fogtündéres,húsvéti nyuszis..
A nyuszi(alias APA) remekül helyt is áll,mert pl. tavaly fel is kellett hívnunk a nyuszit telefonon,és Apa remek alakítást nyújtott.
Ma pedig elment ,hogy a kívánságokat beszerezze.Lett rózsaszínű görkori sisakkal,ami picit nagy(rám is jó)és lett Dínó trükkös pálya is,amit Atika "Dínó tükrös pálya" elnevezéssel illet.Szabásznak nem látott semmi jót a nyúl,mert amik a kínálatban akadtak,azok már leginkább vannak,vagy nagyon hasonlóak.Holnap még újabb beszerzés várható,reméljük akad vásárlásra érdemes dolog is..
A nyúl dolgát tehát 2/3 részt befejezvén édességeket vetett még a kosarába,kiválogatva a minőségibb csokikat.Kevesebb legyen,de az csokiból.
Mindez a csomitartóban várta az estét,amikor a gyerekek elalszanak,és a lakásban eldughatóvá válnak az ajándékok.Apa nyúl napközben kertészkedett,sonkát főzött..Anya nyúl meg berohant a melóhelyre,délután takarított,utána meg barátoknál csodálta az új kerti játszóteret nagyobb gyerekestől.(Nagyon lelkesek voltak a gyerekek,menni kellet.Anya nyúl igyekezett mindenkitől távol tartani magát,mert húsvétra nem a betegséget hozná..)Fürdetett,etetett mindenkit,altatott.
Amikor meggyőződött arról,hogy a gyermekek valóban alszanak,kiment a csomitartó tartalmáért.Akkor esett le,hogy már nincs tél,és a kocsi ráadásul fekete...Eszméletlen meleg tud benne lenni.
Minőségibb csoki ide,vagy oda..elolvadt.
Apa nyúl,és Anya nyúl kisebb szócsata keretében a másik felelősségét bizonygatta az édességek külsejének,állagának változásért.
Most az a legnagyobb reményünk,hogy holnap nyitva lesz még valami,és nem kell fedősztori..(Jó szokás szerint,utolsó pillanatra kell ezt hagyni..)
Szabi túl jó gyerek,így nehezen vennék be,hogy épp ő nem kapott semmit!(Na jó,csak viccelek ám..)
Az is elég morbid,hogy a nyuszinak elromlott a szépérzéke ,és deformálódott nyulakat hoz ajándékba..
Ezek a szülők(nyulak)kicsit jobban is figyelhetnének az apró részletekre!

1 megjegyzés:

  1. Apa nyúl-Anya nyúl!ez nagggyon jó! :-):-):-)
    viccesek ezek a nyomi nyuszik,olyan absztrakt dizájnosak!:-)
    ma még nyitva vannak a boltok!
    Gratulálok a minusz 12 kilóhoz!!!!nagyon ügyes vagy!én nem bírnám ki a diétát,4 kilót kéne leadni(inkább 6-ot) de valahogy nem megy.....

    VálaszTörlés