Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. december 27., vasárnap

Karácsony2

Ismét eltelt a Karácsony.Mindig úgy várjuk,és aztán gyorsan tovatűnik.Ilyenkor egy kis ürességet érzek ,de a Szilveszter még felvillanyozza a gyerekeket.Aztán jön majd csak az igazi űr,amit én Január elején szoktam megélni.Olyan lassan telnek az év első napjai,olyan komótos szokott lenni a tél,amit addigra már unok is.Már akár el is tespednénk,amire persze most több okból sem lesz lehetőségünk.Még jó,hogy Atesz ilyen jól tervezett,és beragyogja a születésnapja Január elejét.
Nos a Karácsony..Mindkét nap rokonjárás volt.25-én jöttek a sógoromék.A gyerekek imádják őket.Kaptak távcsövet,voki-tokit fiús-lányos cuccokat.Szabi egy szép kis macit,amit imád ölelgetni.Végre nincs vita az oroszlánon.A sógorom is nagy vehemenciával próbálta megtenni a lehetetlennek tűnőt,befűzni a varrógépet.
Tegnap Apuéknál voltunk otthon.Enni már nem kellett volna,mert úszógumiban nincs hiányom mostanra..
A gyerekek szuper csodákat kaptak itt is.Nagyon beletrafáltak a Beny nevű kisrobotba,ami az idei Karácsony abszolút favoritja lett.Atika kapta.Világít,pislog,lövöldözik,énekel,táncolt.Mindhárman imádják,ebből meg nagy galibák akadnak.Szabi pl. erőnek-erejével szerezné meg.Ati ordít,nem akarja hagyni...
Mindenesetre jó volt látni Apukám örömét,hogy ő milyen örömöt szerzett a kis unokájának.Apum nem egy gyerekre hangolt személyiség,ma már a kora miatt sem,de tegnap csak úgy ragyogott,ahogy nézte a mosolygó Atikát.A VARRÓGÉPET IS BE TUDJUK MÁR FŰZNI,ÁGI ÚTMUTATÁSAI ALAPJÁN.VARRTUNK IS VELE MÁR OROSZLÁNNAK VALÓ RUHÁKAT,AMIKET ÉN SZABTAM KI...REMEKÜL..
Hiába,épp ezért szép a Karácsony!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése