Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. december 15., kedd

Hasmenés

Elég sűrű vendég nálunk,mióta a gyerekek elkezdték tavaly az ovit.
Petra teljesen elhagyta ezen jelenséget,mióta iskolás,és nem az ovis konyha főz rá.
Tavaly brutálisan sokszor volt ilyen gond nála,és alaposan ki is vizsgáltattuk.Főleg mi,paraszülők.Már akkor is erős gyanú élt bennem,hogy valami összefüggés lehet a konyhával,mert nyáron,amikor itthon ettek nem volt ilyen gond.
Most Atinál harapódzik el a dolog.Ma érte kellett mennem az oviba.Megy a hasa,mondták.Idén neki sem először.A gyerek amúgy vidáman kiabált,hogy jöttek érte,és rohant elém ugrándozva.Egyáltalán nem tűnt sem betegnek,sem elesettnek. Ilyen volt egész délután.Se láz,se hányás.
Egyik óvónéni tavaly elárulta,ő sem bírja az ottani ételt,mert keményítővel sűrítenek.
Nem tudom.Remélem nagyon,hogy csak ez a gond,és helyes az elméletem!Igazolja pár dolog.
Mindenesetre az óvóbácsi azt mondta,mutassam meg orvosnak.Hogyne,magamtól is ezt tettem volna.El is mentünk,de délelőtt volt rendelés.Délelőtt én vizsgáztam Pesten,és mire szóltak ,már le is járt a rendelési idő.Holnap pedig délután lesz csak gyermekrendelés.A doktornőt kihívni sem egyszerű,mert adott napon nehezen oldja meg.Mindez azért bosszantó,mert holnap lesz az óvodai karácsonyi ünnepség,ahová igazolás nélkül nehezen viszem be.Betelefonáltam én,hogy ez van.Azt mondták jó,vigyem,de.. nagyon ment a hasa..Na,most akkor..Délután egyébként jól volt.
Jó kis kör.Amúgy meg az ünnepségen maradhat,de vigyem utána orvoshoz.Ok,de ezt hogyan oldjam meg..?
Ráadásul ez rendszeresen visszatérő probléma,amit nem is tudok kivédeni.Ott eszik,akkor jön az áldás.Azt nehezen bizonyítom,hogy nem vírus okozza.Petránál se muattak ki semmit.Tenyésztésre sem mehet minden alakalommal.Érzékenység?Ok. reméljük az!Gyakorlati kérdés,hogy akkor hol,és mit egyen?
Most írhatnám,hogy ilyentén hogyan minősíteném a napunkat,még illene is ide.
Azért büszkélkedem is,legyen jó is.
Vizsga: Szociálpolitika:jeles.. A harmadik ebben a félévben!(Na jó,az angol csak gyak.jegy volt..)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése