Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. november 29., vasárnap

Szülinapi készülődés+ Adventi vásár

Ezen a hétvégén csapott meg először minket az ünnep hangulata.Eddig olyan távolinak tűnt.
Tegnap Petrus szülinapi bulin volt.Én vittem el,bekísértem...Már ott volt pár kislány,és egyszerre kiáramlottak az ajtóhoz,hogy "Petra!Petra!" felkiáltásokkal köszöntsék a lányomat.A vendéglátó anyuka elmondta,hogy ezt minden érkezőnél épp így teszik,mint egy csibe csapat, egyszerre mozognak.
Elnéztem őket együtt,egyforma,bulis, rózsaszín csákóban,csini ruhában.Megállapítottam,hogy hihetetlen szépek,és óriási nagyok.A résztvevő kb. 10 kislány közül,mélyen az enyémke volt a legkisebb. (A maga 117 centijével.)Vannak olyan csajszikák is,akik minden túlzás nélkül a vállamig érnek.Jó,én se vagyok magas a 163 centimmel,de azért ,hogy egy elsős a vállamig érjen,az meglep.ÉN azt hiszem, úgy látom,hogy egyre nagyobbak a gyerekek.Valahogy nő az átlagmagasság,ez tuti.
Enyémke,enyémkék meg picik,de gyönyörűek! :)
Nos,edzhetek,mert két hét múlva nálunk is csajbuli lesz,néhány apróbb pasival.Amikor Petráért mentem konstatáltam is,hogy mi vár rám,elnézve a lakást a buli előtt,és után.Az anyuka egy hős volt,mert vetélkedőket szervezett,és még mézeskalácsot is sütött ezen nagy létszámú csajszival.Azt hiszem,ezt én nem fogom felülmúlni,bár amikor a tavalyi buli jut eszembe..Ott például a franciaágy tetején ugrált úgy 8 kislány,és ordítva körjátékozott,szerintem akkor inkább bevállalom a sütést. :)
Ma legyártottuk a meghívókat is,szépen kitöltöttük.Lett is mindjárt 13 meghívott+3 gyerek később jutott eszünkbe,így újabb meghívók is kellenek. Emellé eleve van saját 3,szóval amennyiben mindenki eljön,az kapásból 19.Hajjaj!!! :)
Ma délelőtt Adventi vásár volt a városban.Elmentünk a 3 manóval.Ittunk jó meleg teát,hallgattuk a pásztorjátékot,ettünk kürtöskalácsot,és pattogatott kukoricát.Én szívesen sorban álltam volna a töltött káposztáért is,de a gyerekek "fujj" felkiáltásokkal menekültek.
Vettünk pár gyöngyékszert Krisztitől.Tudtam volna mit válogatni!Annyira szépek,és ha már magam nem tudom megcsinálni,megtanulni meg momentán nincs elég időm,hát készen vesszük.
Nos,itt a vásáron kapott el a hangulat.Nem csak a karácsonyi,hanem az is,hogy olyan jó itt lenni.Olyan nyugis kis hely ez,ahol sokakat ismerünk.Sok ismerős arc vett körül minket,valakivel mindig váltottunk pár szót.Olyan kisvárosi,otthonos.Nekem ez annyira jó érzés.Amikor pl. hazafelé tankolni mentünk,a benzinkutas nevén nevezte a gyerekeimet,mert mindig ő szolgál ki,és már ismeri a 3 csemetét.Tudja mennyiért szoktam tankolni,és azt is hozzáteszi,hogy:
-Szerintem Petra a leghuncutabb,bár azt mondták nekem,hogy már a kistesójuk is rosszalkodik!
Ilyenkor úgy érzem,nagyon jó,hogy idekeveredtünk és nem egy nagyvárosban lakunk.
Délután feldíszítettük a lakást. Tavalyi,meg azelőtti díszeket vettük elő,és gyártottunk pár újat is.Igaz,ezeket a munkahelyemre viszem,mert én vagyok a dekorációért felelős munkaerő.Prototípusnak jók lesznek,és itthonra is kerekítünk párat.
Holnap Apa felteszi a kinti fényeket.Olyan jó időszak ez!
(Ne kellene megírni 9 dolgozatot..)

1 megjegyzés: