Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. november 15., vasárnap

Ez vajon mi?

Nagyon vacakul lettem mára.Reggel tüsszentettem,de olyan rosszul mozdultam,hogy megrándul(becsípődött?)valami a hátamban.Aztán elkezdtek fájni a végtagjaim,a fogaim mind,égett a szemem,alig bírtam menni.
Ez azért is remek,mert apjuk ma dolgozott.Nagy nehézségek árán átlavíroztunk a napon.Több volt a mai TV nézés a kelleténél,de egyszerűen képtelen voltam bármire.
Egy pár Algopirinnel odébb most pillanatnyilag jó.Srácok lefektetve,én meg nézem a háziorvos rendelését.Történelmi esemény,mert kb 10 éve nem voltam ilyen okból orvosnál.Most muszáj,mert így nem mehetek gyerekek közé.Mellesleg azt sem tudom,hogy reggel hogyan viszem a sajátjaimat bárhová is,mert apa vizsgáztatni viszi a kocsit,és időpontra megy.Amennyiben nem megy,úgy várhatunk egy új időpontra,és lejár a műszaki..ÁÁÁÁ!
Azért pár aranyos dolgot le kell írnom.
Ateszka kapott tegnap egy új hótaposót.A parkolóban rá is adtuk,ragyogott az örömtől.Hazafelé azt mondta,hogy ő ebben a cipőben akár a bolttól elfutott volna hazáig.Imádom!(Itthon Szabolcs is rástartolt a bakancsra,sőt sírt,amikor levettük a lábáról.Ő ugyan az egyik párral is megelégedett.)Ateszka emellett a ki tudja hányadik kérdező korszakát éli.szerintem ez nála vagy 20 évig is eltart..ami jó,csak sok választ nehéz megfogalmazni.Főleg ma,amikor koncentráltam erősen a nap túlélésére.
Szabolcs meg olyan jól ért már sok mindent.Elveszett a lázmérő kupakja , persze utoljára az ő kezében volt.Kerestem,kutattam, ő pedig hozta nagy boldogan,hogy na,itt a megoldás.Ugyan így tett a DVD távkapcsolójával is.Azt is égre-földre kerestem,és ő tudta,hogy hol van,sőt mindjárt a helyére is tette vissza,a TV mellé.A cumizós buli sajnos nem csak fellángolás,legalábbis úgy tűnik.Még mindig cumizik..Na jó,nem folyton,de amennyiben megtalálja rögtön a szájába dugja,és úgy vagánykodik.Legjobb,amikor úgy is beszél.Cummogni nem cummogja,szóval nem igazán tudja mire is való,csak a többiektől látta a böliben és milyen jó buli ez..
Petra meg a nagy alkotót korszakában van,így mesékhez készített illusztrációt egész hétvégén.
Írtak a Mikulásnak is,illetve Ateszka rajzolt.Kitettük az ablakba,hogy szelek szárnyán megkaphassa a nagyszakállú.
Én kicsit később kivánszorogtam,hogy szél képében elvigyem a levelet.Olyan jó,hogy még hiszik,bár azt hiszem Petrát felvilágosítják az idén.Hiába,már sulisok,sokan tudják már az igazat..
Tegnap gyereksereg is volt,mert a "nagycsaládos", osztálytárs anyuka két nagyobbik gyermeke jött át játszani hozzánk.(Jól megfogalmaztam,szóval Petra osztálytára,és a húga.Amúgy épp annyi idősek,mint az én két nagyobbik gyermekem.)Akkor még jól voltam,így remek képet is sikerült elkapni róluk.
Ateszka közölte ma este a kádban,hogy én vagyok neki a környék "legszépebb" anyukája..ráadásul jelen állapotomban mondta.
Ennél szebbet nem is hallhattam volna.
Nos,reméljük holnap kiderül,hogy ez vajon mi,és a srácok nem kapják el!!!!

2 megjegyzés: