Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. február 23., kedd

Egyre jobb..

A mai napunk fergetegesen vacak.
Atit reggel oviba vittem.Este nem volt épp a legjobb passzban,de amúgy nem is volt konkrét baja,se láza.
Petrával,és szabival elindultam be Pestre.Petra fájlalta a pociját,majd a csepeli gyorsforgalmi úton,ahol nem is lehet megállni,kiállni..na ott hányt egy nagyot.Mindenhol akadt az "áldásból" a hátamon a váltón,kéziféken csak azért,hogy ne részletezzem.Ilyesmi vírus dívik a suliban,bár ő leginkább izgult a mai vérvétel miatt.
Szerencsére hamar végeztünk,és hazaértünk gond nélkül.Semmi baja nem volt a nap folyamán,leszámítva,hogy csökkent az étvágya,és picit köhög.Doktornéni szerint van valami enyhe vírusfertőzése.
Úgy volt,hogy Atiért megyünk egyre lévén,hogy más csoportoknak,más-más napokon van a farsang,így jobb,ha minél kevesebb gyerek marad ott aludni.Nos,nemsokkal indulás előtt hívott is az óvónéni,hogy menjek Atiért,mert lázas,és fekszik a kis heverőn.Nagyon "jó",mert holnap ugye az ő előadásuk következik,és a fiam egy kulcsszereplő,mégpedig egy fél NAP,aki csak a másik felével egész,és a szövege is fél ugye..Megbeszéltük,hogy maximum a szereplésre beviszem majd,előtte meg orvoshoz.Úgy készült,és úgy örült a ruhának is.Szépen mondja a szöveget,nagyon várta a a zsákbamacskát,tombolát.Tavaly is nagyon élvezték Petrával a bulit.
Egész délután feküdt,pedig úgy volt,hogy alkotunk ma,pár szintén lopott ötletet.Atit nem érdekelte,bár ezt maximálisan megértem.
Aztán Szabi lenyúlta az egyik memóriakártyát a fényképzőhöz,és bedugta a számítógép egy nem épp kompatibilis résébe.Az persze beleesett.Több nem kellett nekem se már..Apa szerint ki lehet venni,bár ez legyen amúgy a legnagyobb gondom,csak rajta vannak a tegnapi,igen klassz képek.Tegnap is alkottunk ugye,mégpedig lopott ötletet,virslibabát.Nagyon élvezték!Holnap remélem előkerülnek a képek is!
Szabi legalább jobban van!Holnap csak Petra megy suliba,a két fiú marad.Jó lenne,ha ő nem betegedne meg,mert pénteken neki is farsang,és annyira jó lesz az a szőlő jelmez!
Petra vidított egy kicsit a napon, ismét nagy alkotó korszakát éli.Hajtogat és fest,mindenre kapható.Minden alkotást bevinne a tanítónéninek,hogy megmutassa ,de minimum készítene egyet mindjárt ajándékba is neki.Olyan édes!
Remélem holnap jobb napunk lesz,és az én kis Napocskám jobban lesz!
(Eredeti ötlet)

Koronát is ő hajtogatta egy könyvből,és egyik szabis képemmel díszítette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése