Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. február 7., vasárnap

Babadömping + mindeféle

Amolyan tavaszi fáradság ült ránk,illetve főleg rám.A tavasz persze közel sem a megfelelő szó,amikor is vagy 20 cm hó hullott mára.
A fáradság sem teljesen fedi az igazságot,de estére mégis kinyúlok.Én,aki híres az éjszakai bagoly mivoltáról,manapság este tízkor már alszom is.Azért az elmúlt időszak lefárasztott,és olyan jól esik semmit tenni.Esténként,ha mégsem dőlök ki,úgy filmet nézünk apánkkal.
Így esik,hogy nem esek ide,és nem írok nagyon,holott történnek dolgok,melyek megörökítésre nagyon is érdemesek.
Mindjárt itt a tegnapi babadömping.Szomszéd ikrek tettek látogatást nálunk az anyukájukkal.Egyéves kis manókról van szó,akik épp négy évvel fiatalabbak ,mint Atesz. Ugyanazon napon születtek,mint a mi kis középsőnk.Ismerkedési délutánt tartottunk az egy méter alattiaknak,kiegészítve a társaságot Ateszkával.Petra szülinapi bulin vett részt,így csak a babatalálkozó végére futott be. Apa kocsival nem is tudott érte menni,olyan torlaszok voltak hóból.
Nos,a babák felfedeztek,néha összetűzés akadt,mert a házigazda baba élni kívánt fizikai erőfölényével,és féltette a maga kis játékait.Nagyon cukikák voltak együtt a fiatalok,és bizony le a kalappal az anyukájuk előtt!Most láttam csak,hogy két ilyen picivel mennyi figyelem ,feladat akad.

Aprókák
Itt én is nagynak érezhetem magam(Ateszka)
Komoly társulat táplálkozik
Manókák köztApánk babázikRózsaszín hercegnőcske lufikkalEgy kis cinkos nézés Szabitól(picit talán féltékeny is volt Apára..)
Aztán a babacímszó kapcsán..Szabász újabb bilimanővereket hajt végre,bár a nadrágját nem hajlandó levenni,csak úgy ül rá,felöltözve.Beledobál ezt-azt, pl. játékslusszkulcsot és közli,hogy az kaka.Elég mulatságos!

A közlés kapcsán pedig arról kell beszámolnom,hogy sokat bővül a szókincse.
csüccs-csüccs
lesik-leesik
néé-nézd
jászik-játszik
bii-bili
stb..
Cini cini muzsikát mondogatja,de elég elkenten utánozza a szavakat.A Csip-csip csóka is elég nagy kedvence,jól szétcsípi a kezét.
A nagyok persze élik a világukat.A suli kapcsán is vannak új gondolatok,melyeket majd egy másik bejegyzés témájaként szeretnék is kifejteni.
Apával polcokat szereltek a héten,meg hát nagy öröm továbbra is a hó.Ma délelőtt is nyomultak az uncsitesókkal együtt, a szakadó hóesésben.Ők még örülnek is neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése