Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. július 31., péntek

Tegnap Balcsi,ma grill












Apa még mindig itthon van,így nyaralunk.Szerettünk volna a Balcsira leruccanni pár napra,de a nyaraló épp foglalt,kiadni meg csak egy hétre akarja mindenki az apartmanokat.Hívogattam én számokat,de hiába.Így leruccantunk,és hazajöttünk aznap.
Siófok szabad strandjára mentünk.
Petra görkorit,Atesz kismotort hozott magával.Petrus a nyaralás alatt végig a görkoit emlegette,amit itthon hagytunk,mert ott sokan közlekedtek a parton ezzel az eszközzel.Na,tegnap bepótolta a kisasszony.Ügyesen megy már vele.
A strand...elgondolkodtatott.Gyönyörű rész lenne,de olyan gondozatlan.Siófok,és mégis.Jó,nem kell fizetni,de az önkormányzatnak csak kéne erre figyelmet fordítani.
A fű kiégve,az újságos bodé leszakadva.Ráadásul a nagy igénytelenség.A csikkek szétdobálva, a műanyag poharakat csak úgy repíti a szél.Papírzsepi,üres flakon..akad minden.Szemetes pedig 5 méterenként van a parton.Miért van ez így?Elkeserítő,hogy ilyen a hozzáállásunk.
A víz finom,langyos volt,és a gyerekek nagyon élvezték a fürdőzést.Végre tudtak barátkozni is.Petra egy kisfiú labdáját a kövek közül is kihozta,de a lábát meg is vágta közben.Szerencsére hamar elmúlt a bánata.
Atesz olyan bátor lett,ő kérte,hogy Apa dobja bele a vízbe,meg pancsizzanak.
Szabi horpasztott egy sort,fürdött,totyogott.A szomszédoktól megörökölt,lányos úszópelusában nyomult,így akadt érdeklődő,aki szép kislánynak nevezte.Szerencse,hogy nála talán nem okoz még identitás problémát egy hableányos pelus.
Sajna Petra delfines fülbevalója elveszett,de mivel újabb fogacska is kiesett a közelmúltban,így ma a fogtündér kárpótolta egy kis ezüstkarikával.
Ma is le szerettünk volna menni,de csúnyán elaludtunk reggel,és az idő sem ígérkezett túl jónak.Sebaj,majd holnap.
Estére rögtönzött grill party lett a program.Bátyámék,és Móniék vettek részt a bulin.Cirka 7 gyerek nyüzsgött az udvaron,az egyévestől a tizenegyig.Ezen apró népesség tagjai közül csupán Petra kislány,de ahogy nézem kezd belejönni a fiúkkal való idétlenkedésbe.
Jó volt,finom volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése