Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. május 28., csütörtök

Ovibuli






Petra holnap ballag az oviból.
Nagyon gyorsan repül az idő!Szinte most volt,hogy először mentek,és már ballag is.Jó,ő csak egy évet járt oda,de ez is nagyon gyorsan eltelt.Néha arra gondolok,hogy most született,és olyan élénken előttem vannak azok a pillanatok,amikor hazahoztuk a kórházból,és éjszakánként figyeltem a légzését,meg csodálgattam az én első kisbabámat.Pikk-pakk nagylány lett,aki gyönyörűen mozog,szépen énekel,imád alkotni,és tanulni,hatalmas szociális érzékkel bír,hullahoppban verhetetlen..sorolhatnám napestig.
Ma buli is volt a nagycsoportosoknak."Ottalvós" buli,ami annyit tesz,hogy a kislányom ma az éjszakát is az oviban tölti.
Délután játékos vetélkedővel várta az óvónéni a szülőket,gyerekeket.Vinni kellett ágyneműt,meg vacsira valót is.
Játszottunk,ettünk,ittunk.Volt labdapattogtató verseny,és evő verseny is nyilván.Némely feladatokban a szülőknek is csillogtatni kellett a tudást.
Petrusom újabb hódolói ajándékban is részesült,mégpedig egy szívecskés hajgumit kapott.
Volt hullahopp verseny is,ami nyilvánvalóan a zsebünkben volt.
Egyik anyuka odavetette a lánynak,hogy amilyen profi,lehet,hogy több karikát is tud egyszerre pörgetni.Láss csodát ,hát tényleg tudja! 4 karikát tudott maximum egyszerre pörgetni a derekán,bár ezt azért rövidebb ideig,de úgy is,hogy különböző ütemben pörögtek a karikák.
A vacsi,játék után ott megfürödtek a srácok,és a tornateremben meg is ágyaztak neki szivacsokon.Vittünk be DVD-n meséket,amit nézhetnek elalvás előtt.
Petra minden zokszó nélkül ottmaradt.Nyomott egy puszit,és rohant is fürdeni,kuncogni a csajokkal.Beültünk a két kisfiúval a kocsiba,és én sírtam el magam.
Hiába,a lányom már nem is alszik itthon,és még csak 6 éves!
Az óvónéni előtt pedig le a kalappal.Ő volt eredetileg a délutános óvónéni.Aztán a délelőttös óvónéni táppénzre ment..hónapok óta nincs.Azóta Erika néni áll helyt,és a dadusnéni.Mindketten igazán jó pedagógusok.Még így kettecskén is megszervezték a tegnapi kirándulást,és a mai vetélkedőt, "ottalvást".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése