2010. szeptember 7., kedd

Maci

A gyerekek ma előszedték a nagymamám által horgolt,igen viharvert fehér kutyust.Egy lába van már csak meg,de az sem szervül a testével..Majd renoválom,végül is 30 éves kutya legalább.
Ennek egyenes következménye volt,hogy a gyerekek a horgolással foglalkozó oldalakon kívántak,horgolt játékokat megtekinteni.
Rátaláltak erre:

Fehér maci

Petra totálisan oda volt érte.Mindezt este 6 óra körül.Ő szeretne egyet,mert holnap már vinné is a suliba.No,mint tesz ilyenkor egy anya? Nekilát!
Most lett kész.
Petra még lefekvés előtt is elmondta,hogy amint kész lesz a maci,úgy azonnal fektessem be mellé az ágyba.
-Tedd oda mellém Anya!
Na,több sem kellett nekem,már láttam a reggeli ujjongást,amikor felfedezi.
Sajnos sorozatot nem tudok egyszerre kivitelezni,így látom,hogy pl. Szabi el fog keseredni,hogy neki még nincs.Előreláthatólag most pár napig medvéket fogok horgolni.Nem olyan csodálatos darabok lesznek ugyan,mint az ott a képen,mégis valami kis örökség,lásd a 30 éves kutyát.A nagymamám is nekilátott az örömömért.A gyerekek pedig az egyszerűbb,de anya által gyártott daraboknak örülnek igazán.2 megjegyzés:

 1. Csilla!nagyon ügyes vagy!!! Tuti ez a maci! :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon ügyes vagy, de azt hiszem ezt írtam már!
  :)
  Csilla!
  Az jutott az eszembe, hogy most Petra is alakíthat klubbot, de csak azok léphetnek be, akiknek te meghorgolod a belépő(mackóját)vagy sapkáját!
  :))))

  VálaszTörlés