Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. április 11., vasárnap

Ismét

Szabika áll a konyha előtt,és az előszobába mutat a semmibe.Majd azt mondja:
-Nézd!Bácsi!Bácsi,nézd!
Nos,tudom-tudom talán bolond vagyok,de már nem ez az első ilyen tapasztalásunk.Petrával többször is előfordult,hogy ilyesmit mondott,mutatott.Atinál nem igen mutatkozott ez a jelenség.Most Szabi mutogat a semmire örömmel.A különbség az,hogy most nem rémültem halálra,hanem kértem,hogy menjen oda hozzá..mármint oda,ahová mutogat.Mosolyogva oda is ment,és mutogatott rá tovább.
Sokféle magyarázat van,tudom.Szkeptikusok is akadnak,meg persze olyanok is,akik valamiféle földöntúli magyarázatot adnak a gyerekeknél tapasztalt ilyen jelenségekre.Én nem tudom mi ez,de a jelenség mint olyan létezik.Mit látnak,látnak-e valamit,azt nem tudom.
Egy dolognak örülök,hogy már nem rémülök ettől halálra.

3 megjegyzés:

  1. Igen ők sok mindent látnak még, aztán mi megtanítjuk, hogy ne lássák.. Mi meg elfedtük és félünk tőle. Én se vgyok okos, de gondolom, ha a gyerek nem fél tőle, akkor minden oké. Nálunk este készítünk neki valami extra pajzsot ( energia gombócból gyúrjuk, azán kiterítjük, ő magára vagy mi, mint egy védő aurát, ami ál. eper vagy csoki vagy műzli ízű, ami védi őt és csak azt engedi be, akit akar, vagy aki Őt szereti. Ártó enrgiáklat, " szellemeket" kívül tartjuk. Bár ezek ránk nem hathatnak! nincs joguk rá! Remélem nem voltam túl sok::

    VálaszTörlés
  2. Jól teszed,hogy nem rémülsz meg,főleg,ha Szabi sem félve közelit a "bácsihoz".
    nekem a jól bevált jósnőm azt mondta,hogy pici korukban,pár éves korukig ők "látnak" és ez teljesen normális dolog.
    nekem is volt már,hogy integetett Csenge néninek,holott a közelben nem volt senki és olyan is volt,hogy Ági,kb másfél éve azt mondta,hogy ő nem jön velem a Papuhoz,mert ott ahol ő van ő ott fél.
    apu már 3 éve meghalt,a temető teljesen normális,nagy gesztenye fák alatt van a sírja,semmi rémisztő nincs ott,amitől esetleg megrémülhetett,viszont a sírtól 4 méterre egy katonai temető van,ahová a katonákat temették el.kérdeztem erről a jósnőt,talán ettől lehet a félelme?és azt mondta,szinte biztos,hogy "látja,vagy másfél éve látta őket",és ettől nem szeret oda járni.ugyan abba a temetőbe van anyukám és nagymamám is,hozzájuk minden gond nélkül jön mindig és még soha se mondta,hogy félne,vagy nem szeretne jönni.
    érdekes és szerintem van benne valami...

    VálaszTörlés
  3. jajj de kár hogy töksötétben olvasom... főleg Ági kommentjét...
    egyébként tényleg jól csinálod! remélem én is tudom majd jól kezelni ha visszajön a "néni".

    VálaszTörlés