Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. november 30., kedd

Hazaért

Megérkezett világlátott csajunk!
Amikor elindultak nem bömböltem..Bezzeg most!Amikor elköszönt az egyik kislánytól,és összeölelkeztek..Meg amikor Gabi nénitől búcsúzott el.Most is könnybe lábad a szemem.
Ati..rohant az emberek,meg a bőröndök között,és kiabált,hogy PETRA!!Úgy ugrott a nyakába,hogy épp csak fel nem lökte.Melyik anya szeme maradna szárazon?Petrus tele volt élményekkel,és beszélt,és beszélt.Hozott ajándékokat,lelkes volt...
Kiderült,hogy interjú is készült,csak vele.Az egyik finn lapban jelent meg a képe,és a cikk.Hozta is az újságot.Petra P. 8 éves..No persze,egy kukkot sem értünk belőle,ezt tudtuk csak kisilabizálni.
Csinálok majd egy kis összefoglalót,mert készített jó kis képeket is.
Örülök,hogy részese lehetett ennek az élménynek,új barátokra tehetett szert,és csomó új ismerettel,érzéssel gazdagodott.Büszke vagyok rá,hogy így,egyedül el mert menni!
Olyan jó,hogy itthon van!! Esténként hiányoztunk neki,sírt is egy kicsit.Talán ezért is kaptuk azt ajándékul,ami az első képen látható.
Nem kell mondanom,hogy ezen is bömböltem egy sort!





3 megjegyzés:

  1. Na Nekem is könnybe lábat a szemem:)!!!
    Várjuk majd a beszámolót.

    VálaszTörlés
  2. Na de Csilla...nem érted mit írnak???? Hiszen egy nyelvcsaládból vagyunk....állítólag (már cáfolták)
    Azért Én a helyedben beírogatnám a webfordítóba, és "megolvasnám" :))
    Betti is nagy hangon büszkélkedett Petra történeteivel, az újsággal, meg a Télapóval...suliba kivi vagyok arra a bizonyos kiscsajra mit szól....

    VálaszTörlés
  3. egy mamami, aki szerintem tud finnül :)
    http://jucuu.blogspot.com

    VálaszTörlés