Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. november 12., péntek

Szabolcs és a JÁTÉK

Szabcsi nagyfiúsodik.
A nagyméretű gyöngyöket imádja fűzni.A színeket már megnevezés alapján szedi ki a tartályból.A formákat közösen mondogatjuk,de azok még nem mennek feltétlenül.
Újdonság,hogy már a cipőfűző végű zsinórra is felügyeskedi a gyöngyöket,nem csak a merev farúdra.Néha kicsit mérges,amikor nehezebben kapja el a végét,de kitartó.
A kirakókban pedig ő is verhetetlen. A nővére nagyon ügyes volt a kirakózás terén.2.5 évesen egyedül rakta ki a 12 darabból állókat.Egy év múlva pedig a 6 éveseknek valóval is elboldogult.(Sajnos abban az időben rengeteg ideje volt ezt gyakorolni..)
No,Szabi ezen a téren rá hasonlít,mivel ő is kirakja már a 9 darabosat is egyedül.A 3 részre tagolt képpel is remekül elboldogul,ami emellett persze nem is nehéz már.
Mellesleg kemény hisztik is jellemzik.Bárhol a földre veti magát,legyen az sár,vagy az óvoda folyosója,pontosan az ebédeskocsi útjában.Amire én azt mondom fehér,az Szabinak tuti fekete,csak hogy idomuljunk a színismeret témához.sok-sok ordítás jellemzi,és makacs ,mint a nővére.A két szélső pólus,hiába nagyon hasonlít!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése