Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. március 21., vasárnap

Tavasz...fáradtság

Úgy tűnik végre eljött a tavasz.Ez egy jó pont,mert már nagyon untuk a telet.A tavasszal együtt pedig jött a fáradtság is.
Esténként úgy dőlök ágyba,mint egy krumplis zsák.Gyakorta a gyerekek mellett elalszom,és valamikor éjjel ébredek arra,hogy nem is a helyemen szunyálok.Nálam ez meglepő állapot,mert amúgy éjjeli bagoly üzemmódban nyomulok.Mindez összefügghet talán a pár hete húzódó megfázásos megbetegedésünkkel,amiből a fiúk is nehezen vergődnek ki.Lázuk ugyan nincs,meg komoly bajuk sem,de az orruk az folyik.
Közben persze zajlik az élet is.Előkerültek a brinyák a kisházból,kertibútorok használatba lettek véve.
A tulipánok is kidugták a fejüket,szóval alakul ez a tavasz dolog.
Tegnap délután bementünk apa munkahelyére bringázni,motorozni.Ott a háborítatlan Duna part,van hol nyugiban tekerni.Nagyon szeretem ezt a részt,és a srácok is élvezik.

Szabi is nyomult a maga 22 hónapjának komolyságával a motoron.A legfontosabb talán az,hogy szépen halad a beszédfejlődés terén.Igazi kis mondatokat fabrikál.
Nagyon szeretne kisajátítani.Amikor pl. Petrával szó-kép memóriát játszottam ma reggel,akkor odaállta fejünk fölé,és addig ordított artikulálatlanul,míg nem ő kapta meg a maximális figyelmet.
A kutyát imádja,húzza-vonja.Én már kevésbé lelkesedem.Egyre érik bennem a gondolat,hogy következetlen leszek,és biza megszabadulok a kutyától.Visszaadom a tenyésztőnek,vagy eladom.A meccs még nincs lejátszva.Én félek tőle,és félek attól is ,hogy nem merem majd kint hagyni a gyerekeket a kertben,ha a kutty marad.Márpedig a kert a srácoké,azért jöttünk ide lakni.A család viszont odavan a jószágtól.
Apjuk már odáig kanászodott,hogy "zsarol".Persze nem épp megfontolt érvekkel,és elég átlátszó trükkel.Azt mondja,lehet 4. babánk,ha maradhat a kutya.Na ja,én meg most jöttem le a falvédőről.Ennél persze összetettebb a gyerekvállalás,de a kutya ily eszközök árán is megtartandó cél.Én meg még emésztem..Próbálom.
Ilyesmiképp zajlik felénk az élet,mint általában..nem unalmas..

2 megjegyzés:

  1. ez jó :))) férjnek kutya, neked gyerek, így igazságos :))
    boldog hófordulót Szabinak! mindjárt szülinap... hihetetlen!

    VálaszTörlés
  2. Hihetetlen zsarolási szöveg!!!

    Kutyát én is meneszteném, vagy legalábbis sokat filóznék rajta. Valahogy hasonlóan vagyok vele, mint te. Akarnám is, meg nem is. Mondjuk kertes házhoz jó egy házőrző... Én eddig még mondhattam a csapatnak, hogy amíg lakásban lakunk, nincs állat.

    VálaszTörlés