Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2011. március 21., hétfő

Vizes Nap

A Víz Világnapja Március 22.
Miután igazán illetékes család vagyunk a víz tekintetében,évről évre alkalmunk nyílik rengeteg,a Fővárosi Vízművek által rendezett programon részt venni.A világnap kapcsán az Állatkertben rendeztek játékos vetélkedőket.Több állomásos feladványokkal,kísérletekkel tarkított pályán kellett keresztüljutni.A dolgozók gyermekei kreatív foglalkozásokon is részt vehettek,és a Csodák Palotája is képviseltette magát néhány kedves kísérlettel.Nagyon jó program volt,egyedül az árnyékolta be a dolgot,hogy még mindig nem teljesen egészségesek a gyerekek.
Ma visszamentek apával kontrollra,és a doktornéni újabb antibiotikumot adott Atinak,no meg Szabinak is.Atinál tüdőgyulladás gyanúja is felmerült,ami azért érdekes,mert sokkal jobban van,és már nem is lázasodik.



6 megjegyzés:

  1. Jók nálatok ezek a céges bulik!
    :)

    Tudod, az eléggé elkeserítő, hogy nálunk is úgy voltak tüdőgyulladásosak a lányok, hogy valójában eszembe se jutott volna az enyhe köhögésüket így megítélni!
    Nem azért, mert figyelmetlen vagyok, hanem mert máskor sokkal durvább köhögésnél, max csak köhögéscsillapítót kaptak...
    Hála, hogy pont a legnagyobb járvány idején estek bele a lányok és ezért nem tököltem velük sokáig, hanem mentünk a dokihoz, különben jobb nem belegondolni, hogy mi történhetett volna!
    Jobbulást nektek, remélem most már tényleg ezek az idei utolsó betegeskedések, nem csak nálatok, hanem az összes családnál, mert már nagyon tele van a hócipőm az idei "járvány" szezonnal!

    VálaszTörlés
  2. Barátnőm lánya is tüdő gyulladásos volt, ők is eléggé ledöbbentek, mikor kiderült, hogy az van a leányzónak, mert még hőemelkedése sem volt.
    Nagyon brutál vírusok röpködnek mostanában a levegőben....

    VálaszTörlés
  3. EZENTÚL SEMMIT NEM FOGOK ÍRNI A BETEGSÉGEKRŐL, MERT ÚGY-LÁTSZIK ELKIABÁLTAM MAGAM ÉS Lucának hőemelkedése lett estére!
    TELE VAN A HÓCIPŐM!!!
    :(

    VálaszTörlés
  4. Jajj Mónika!Nagyon megértelek!Én is kész vagyok már ettől.3 hete gyakorlatilag folyamatosan beteg valaki,és annyi gyógyszert,köptetőt,orrcseppet..stb..vettünk,hogy nem fér már el a polcon.
    Januárban pedig apa volt 3 hétig beteg,szóval idén volt már nekünk is bőven!
    Jobbulást!Sajnálom.
    Sőt,az oviban,ahol dolgozom,felütötte a fejét a lepkehimlő is...Még az hiányzik!

    VálaszTörlés
  5. Hogy te minden programról tudsz!
    Betegségekből mielőbbi kilábalást. Már én is nagyon unom őket, nem is tudom hogy bírnám, ha még mellette dolgoznék is!

    VálaszTörlés
  6. Klassz lehetett és érdekes az Állatkertben eltöltött nap.Reméljük, most már jobban vagytok!

    VálaszTörlés