Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2011. február 4., péntek

13..avagy egy story az életemből

Van ugye a házassági évforduló.Ünnepeljük,OK.Megdobogtatja a szívünket,ez is OK.
Nekem mégis több emléket csal elő az a Február eleji dátum,amikor 13 éve megismerkedtünk Attilával.
Innen nézve gyerekek voltunk..nagyon is.
Mondhatni egy vicces történet az életemből,aminek köszönhető a mai létem a családom,3 gyermekem.Érdekes ez!
22 évesen felköltöztem a bátyámhoz Budapestre.Facér volt,jól megvoltunk egy lakásban.Éltük a fiatalok gondtalan életét.(Máig emlékszem,amikor Apu felhozott hozzá.Az útra,és az érzésekre is.Tudtam,hogy ez valamiféle vízválasztó.A bátyám kakaóval várt,mert tudta,hogy a kedvencem.)
Nem voltam egyszerű firma,úgy is mondhatnám,hogy nem kellett engem félteni.A tesóm egy csomó fiatal sráccal dolgozott együtt,és minden héten ment a buli..főleg nálunk..
Rendőrök,hisz a tesóm is az.Legalább nem kellett rendőrt hívni a bulira,mert volt ott kapásból 40.(Volt ,hogy kihívták a lakók a yardot, és az ajtót kinyitva közölték, kintről,hogy RENDŐRSÉG! Mire bentről az a válasz érkezett,hogy ITT is! :) Persze ilyenkor azért alább hagyott a mulatozás..
Ismerkedtem,barátkoztam,végül össze is jöttem egy rendőrrel.Hamar kiderült,hogy nem az én zsánerem a srác,de nem kötöttem gyorsan az orrára.Lüke csajszi..finoman szólva.
Február elején megfázás miatt maradtam otthon.A barátnőmmel lementünk a pékségbe,és szembe jött egy fiú.Ismerték egymást a barátnőmmel,örültek is egymásnak.Kata bemutatott a fickónak.Kezet fogtunk,volt benne valami már első ránézésre is!Olyan "lábremegetetős" témakör.No,ez volt a PILLANAT!Van pár ilyen az életben.3 gyerek mellől visszagondolni erre ..hát elképesztő!!!
A "fickó" hamarosan randira hívott.Megkereste a barátnőmet,hogy érdeklődjön utánam..Én meg persze elfogadtam a randit.A rendőr srácnak pedig nem mondtam én semmit..MAJD..Fiatalság,bolondság!
A fickó(Attila)a bátyám akkori meghatározása szerint amolyan" nyálas szépfiú"(bocsi!) kategória..Udvarolni nagyon tudott.Vörös rózsa a kocsiban az ülésre,meg stb..
Nem volt nehéz elcsavarni a fejem.
Szép,vagy csúnya nem vallottam továbbra se színt a rendőr felé.Úgy voltam vele,hogy hétvégére úgy is hazautazik a szüleihez,majd utána..
Na ja,csak előbb visszajött,Attila viszont pont ott volt nálunk.Bátyám a barátnőjénél volt éppen..
A rendőr pedig csengetett,mindjárt fent a lakás ajtaján.(Nem kétszer,mint a postás..)
Mit volt,mit tenni,úgy tettünk,mintha nem lenne otthon senki.Közben elég hülyén éreztem magam,bár Ati tudott a másik srácról..
Az ajtón nem jutott be a másik,így lement az ablak alá,és kiabált ,meg kővel dobálta az ablakot.Sejthette,hogy otthon vagyok.Kész ciki!
Közben sajnos a bátyám is hazaért,és beengedte a magából kikelt kollégáját.A tesóm ugye nem vágta pontosan,hogy mi is a helyzet.
Attila meg a maga sármos módján,lazán odament a "másik" pasihoz,és kezet nyújtva bemutatkozott!KÉSZ!
Szerintem itt meg is pecsételődött a sorsom.Ami ezután következett,azt nem részletezném.Vér szerencsére nem folyt,de egy kis tesztoszteron mozgott a levegőben.
A bátyám kiakadt rám,hogy miként kezelem a dolgaim(Húgom! Te nem vagy normális!!!)eközben a két srác meg kakaskodott picikét.A rendőr,meg a "nyálas szépfiú".
Végül mindkettőt kitettem az ajtón.
Rövidke hatásszünet után,pár aprópénzzel a kezemben rohantam le a ház előtti telefonfülkébe.(Még nem volt mobilom se..hihetetlen..) Attilát hívtam,hogy amennyiben kíváncsi rám ezek után,úgy jöjjön vissza!
10 perc múlva,egy üveg pezsgővel állt az ajtóban,és amolyan szépfiús vigyort varázsolt az arcára.. Így lettünk hát mi egy pár.
Miért is tartozik ez ide? Ahogy már írtam is,egy "jó" story az életemből,aminek köszönhető egy szép nagy család,3 gyerekkel..Min múlik az élet?Ugye milyen megfoghatatlan?(Én sem voltam mindig angyal,csak most szeretném azt hinni!)
Végül pár kép abból az időből(ua. év nyara)rólunk.A bátyámról,Attiláról,és rólam..



(Ez a kedvenc képem a testvéri szeretetről!)

1 megjegyzés:

  1. Szia

    Ez annyira aranyos...úgy szeretem ezeket a nosztalgiás sztorikat, és a régi képeket.
    Fb-ra az egyik barátnőm is feltett régi sulis képeket, meg középsulis nyári gyakorlati emlékeket...
    Ne tudd meg a hugaink mit szívták a vérünket azzal, hogy milyen volt a hajunk...
    Igazából ez colt a divat akkor - a bongyorka.
    Ők jót mulatnak a képeken, nekünk meg felkavarodik a múlt, és előjön az a 19 évvel ezelőtti nyár...ami emlékként még frissen él, de mikor kiszámoltam hogy hány éve is volt, azért leesett az állam.
    Tök jók a képeid :))
    és még sok 13. évfordulót kívánok .

    VálaszTörlés