Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. szeptember 8., kedd

Döcögünk

Döcögünk!Kicsit nehéz még a reggeli kelés,és időre menetelés.Nekem talán ez a legnehezebb a dolgos hétköznapokban.
A srácok igazán jó fejek.Mindhárom helytáll a maga módján.A pici egyre kevesebbet sír,és egyre koszosabb délután.Hiába,azt mondják akkor érzi jól magát,ha koszos lesz.Ma tiszta vér volt a fülecskéje belül,de kiderült,hogy egy kivakart seb okozta.Megijedtem.Délután meg összeevett egy csomó mindent.Uzsonnát a böliben,itthon pudingot,aztán pufit..végül persze sírás,és hányci lett belőle.Jól megijedtem.Szerencsére hamar jó lett a kedve.Mostanában szuper jól belejött a lábbakhajtós ketyerék kezelésébe,így elmondhatom,hogy rendesen halad a motorral.Hiába,van hol gyakorolnia.A böliben ugyanis van ebből bőven.Mi is viszünk egy sajátot,mert mostmár jogos.

Ateszka szeme csak néhányszor könnyes már.Ma reggel igen vidám volt,mert ő figyelt egyedül kellőképpen az óvónénire,és vitt ma diót.Puszit,és nagy dicséretet kapott érte.Olyan jó volt látni,hogy büszke magára.
Ma beszéltem az óvódavezetővel is.Bemutatkoztam egy kicsit más szerepben,mint a fejlesztőped. aki ki fog járni ide.Furcsa volt szülőből kollégává lenni.

Petárda!Egyre jobban beleszokik a sulis létbe.Átültette a tanítónéni az első padba,mert biza ő az egyik legkisebb.Eszméletlen nagyok a mai gyerekek.
Szerzett már jópár csillagot,és piros pontot is.Az a kislány a padtársa,aki az oviban is cimborája volt,igaz másik csopiba járt.
Már a könyvekért sem kell visszaslattyognunk,és kevéssé látszanak gyűröttnek. :)
Estére eléggé el is fárad a csibe,mert itt nincs ám délutáni alvás,meg stb..ez már biza iskola.

Anyának szintén..A héten én is az Ecserin nyomulok.Első konzultációs hét lévén,elég sok információ hullott az agyamra.Lesz úgy 10 vizsgám félévkor,és jópár leadandó dolgozat,meg tanulmány.Mellesleg angolból is kéne egy középfok.Na jó,az csak másfél év múlva.Hamar itt lesz!
(Tényleg,aki tud angolul!Gondoltam egy angolt tanuló blog indítására,ahol esetleg angolul írnánk,gyakorolnánk..stb..Segít nekem valaki?Lányok?)
Nagy fegyvertényem a hétre,hogy az M0-án behatolok Bp-re,és az M5-n haladva tovább eljutok kocsival,egyedül az egyetemre.Közben szakad a tenyeremről a víz,de sikerül!már kétszer sikerült!A továbbképzés idejét természetesen le is kell majd dolgoznom,szóval lesz mit csinálnom!
Este jó!Együtt vagyunk,beszélgetünk,ma mesét is néztünk.Alvin,és a mókusok volt a tárgy.Szabi szerint mind vau.Táncolt a zenére,én meg csak csodáltam.Végül mindhárman ropták.A legjobb ez,ennél jobb nincs is!

1 megjegyzés:

  1. Írtam NLC-n
    Annyira ismerős minden amit írsz :-D
    Nálunk is kb ez van. A reggelek mégy "gyilkosak", ez az időre kelés, indulás stb. A gyerekek a maguk részéről nagyon igyekeznek és napról napra jobbak. Én hullámvasutazom, van mikor kipattan a szemem és "fitt vagyok", van mikor nagyon nem... De igyekszem én is.
    Nálunk is minden állat vagy va, vagy cicici s bizony a kisebb testű kutyákból is cicici lesz még, de ez a kitenyésztők hibája, mert akkorák mint egy macsek, 4 lábuk is van, szemük is 2 van... :-D Ja, mondjuk a galambok már néha pipi-néven vannak megszólítva.
    Azt sosem felejtem el, amikor Kevin 2 éves volt és bemutatkozott egy kutyusnak, s a gavallér engem is bemutatott :-), köszönt neki, majd magára mutatott "Én Avi"-így hívta magát, míg nem tudta kimondani a nevét, aztán rám mutatott mondta, h Aja, meg még váltott pár szót vele "babanyelven"

    Amíg nem jön össze a blog, tudom javasolni (de lehet már ismered) http://www.5percangol.hu/
    Ha lenne kicsi időm én is ezt olvasgatnám, szerintem szintre visszahozni, gyakorolni tök ideális, és mégsem az a "sablon" anyag, amennyire meg tudom ítélni gyakorlatiasabb, élőbb, "mai" példái vannak, nem mint a legtöbb könyvnek

    VálaszTörlés