Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. október 3., vasárnap

Nyúl 2.

Petrám lányos színű nyulat kért tőlem a névnapjára.Ő válogatta ki a színeket a kreatív boltban.Nagyon várta az eredményt.Én meg ugye,valahogy csütörtök magasságában tudtam csak elkezdeni a horgolását.Időm pedig csak éjszaka akadt.Így lehetséges,hogy egy nap késéssel lett meg az öröm.
Hangsúlyozom,hogy nem szeretnék más tollával ékeskedni,az ötlet nem saját.Arra,hogy elkészítsem magunknak kértem,és kaptam engedélyt.
Sajnos nincs fényképezőnk,így tegnap a sógor,ma pedig a bátyám gépével fotóztam.Utóbbi néha vakuzott csak,mert merült benne az aksi.
Azért mindjárt megosztom a felvételeket.
A választásra ma egy osztálytárs anyukával,és szintén 3 csemetéjével sétáltunk el a közeli oviba.Ott 3 a kislány..A terület szerinti terembe Petra a kis barátnője anyujával tért be,velem pedig Atika szavazott.
Petra felültette a nyulat a mélyen tisztelt választási bizottság elé,az asztalra.Nagy sikert aratott vele.Mindjárt dicsérték az anyukáját,jelen esetben a vele lévő kölcsönanyut. :) Bea szabadkozott,hogy nem ő az anyuka,és nem ő készítette a jószágot.Épp ezért úgy jött ki a teremből,hogy várnak odabent egy bemutatkozásra engem,aki ilyen nyulat készít.. :>



Ráadás Szabi macija..

+ egy tegnapi szülinapi bulira készült ajándék,aminek egy osztálytárs kislány örülhetett..

5 megjegyzés:

  1. Na itt vagyok nyúlnézőben. A múltkorit is láttam, de engem valami másra emlékeztett. Irtad, hogy kicsit laza is lett, így kicsit talán az orra is nagy lett, meg valahogy a szinén méláztam egy kört, aztán ma reggel megvilágosodtam: A radírpókra emlékeztet.

    Viszont ez a mostani, amit Petrának horgoltál nagyon jó színben és alakban is. A sapikért irigykedem, hihetetlen gyorsan kész vagy velük. Nekem sajna a horgolás extra gyorsan kikészíti a kezem, valszeg nagyon görcsösen csinálom, pedig imádtam régen horgolgatni.

    VálaszTörlés
  2. Nyúl, vagy radírpók (nekem) egyre megy, mert nagyon tetszenek!
    Messziről csak irigykedni tudok, mert még mindig nem vitt rá a lélek, hogy elkezdjem...

    VálaszTörlés
  3. Nem akartalak megsérteni a radírpókkal. Poénnak szántam...
    Remélem nem haragszol.

    VálaszTörlés
  4. Drága Dóra!
    Ne viccelj már!Egyáltalán nem sértettél meg!Tényleg hasonlít a radírpókra is!
    Mónika!Örülök ,hogy tetszik!Vágj bele,tuti menni fog..

    VálaszTörlés
  5. Na akkor megnyugodtam. Tegnap vagy százszor benéztem és mikor láttam, hogy a kommentemmég mindig nemkapott szabad utat, akkor már temettem is az ismeretségünk;)

    VálaszTörlés