Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. augusztus 29., vasárnap

Vége van a nyárnak..

Sajnos lassan tényleg vége van.
Idén is gyorsan elrepültek a nyári napok.Sok helyen jártunk,sok mindent csináltunk.Jó kis vakáció volt.
Jelentős dolgok is történtek.Összegezve ...
Szabcsi pl. szobatiszta lett,és mondhatni folyékonyan beszél.Sokat kérdez,aktív,ügyesen kooperál a nagyokkal.Szereti a kisautókat,profin berreg nekik.Lili kutya pedig egyenesen a szíve csücske.Önkiszolgálás terén teljesen önálló,remekül összekeni titokban elcsent nutellás palacsintával a fél konyhát.Méreteit tekintve még mindig 14 kiló,a hossza viszont sokat változott,mert 88.5cm.Szerdától megkezdi a második bölcsis évét.Tiltakozik ellene,azt mondja,ő bizony nem megy bölcsibe.


Ateszka is sokat nőtt a nyáron.21kiló,és 111cm.Éppen féktelen korszakát éli.Sokszor kétszer,háromszor is el kell mondani neki ezt-azt.Egyébként nagyon érdeklődő,mindent megjegyez,és mindent megkérdez..Néha olyasmit,hogy mi az a tőketartozás..légy kellően okos az érthető válasz kivitelezésében.Ezt-azt elolvas,akár 4-5 betűs szavakat is összeolvas,ha akar.Lehet,hogy mégis ez lesz az utolsó ovis éve,bár a szeleburdisága miatt gondolkodtam a plusz egy év ovin.Szerencsére bőven van még idő dönteni,és változni.Atesz szerdán megkezdi a nagycsoportot,ami hihetetlen,hisz még csak most született.



Petra,aki másodikos lesz..Elképesztő.no,ő jól kivette a részét a pihenésből.Rá is fért az elsős év után.Néha rávettem a gyakorlásra,de nem mondanám,hogy rajongott az ötletért.Jól kigömbölyödött.26.5 kiló,bizony alig bírom el.Na,nem mintha olyan nagyon kívánkozna karba,mint régen.120.5 cm.Nem éppen kiemelkedő magasság.Tegnapelőtt nézegettem is,hogy biza jelentősen kisebb,mint az osztálytársai.Nem is ez a lényeg...Épp olyan eleven,érdeklődő,nyüzsgő,egészséges,mint a többiek.Ez számít igazán.Megvettük már a sulis cuccok zömét is,a könyveket pedig majdnem Bettiéknél felejtettük,mert ők hozták el nekünk,mialatt mi nyaraltunk.A füzetek becsomagolva,az elsős cucc a padláson.A beszerzést idén azért kopottabb misztikum övezte.Hiába,az első év varázsa csak egyszeri.Bizony rohan az idő.Anyukám csomizta így össze a holminkat régen.Most meg én az első adagot.Szerdától másodikos lesz a csajom,és ha minden igaz,úgy nem lesz napközis,ahogy a fiúk sem lesznek már az intézményekben az alvás ideje alatt!Hurrá!

( A képen épp fürdőköpenyes,horgolt sapis harcművészként jelent meg,hogy segtísen pakolni..)




Nos,a gyerekekről kb. dióhéjban ennyi,tudnék bő lére is..Ki szeretnék ragadni majd pár képet is emlékül,mert jó kis nyár volt ez az idei.Jómagam is rég változtam ennyit.

2 megjegyzés:

  1. Csilla, amit írtál,hogy sokat változtál szerintem teljes mértékben igaz!:)
    igaz,még nem találkoztunk, de ha csak a fotókat nézegetem, most egyszerűen sugárzol! sugárzik belőled az életkedv, a magabiztosság! Olyan jó rád nézni!!! :)

    VálaszTörlés