2010. augusztus 22., vasárnap

EGER

10 napot töltöttünk itt! Nagyon jót nyaraltunk.Gyönyörű város,remek strand,sok látnivaló,jó bor.A gyerekek nagyon élvezték.Minden nap mentünk a strandra,ahol a gyerekmedencéből csak a játszótérre jöttek ki.Rengeteget csúszdáztak,másztak fára,ettek,ittak.
Görkoriztunk is,amivel én estem is egy párat.
Voltunk a várban,bazilikában,a minaret megtekintése csak kívülről volt sikeres,mert odabent rám tört a klausztrofóbia,így megkértem a mögöttem haladókat,hogy legyenek szívesek visszamászni.A Szépasszony völgyébe is minden este ellátogattunk,bár ez természetesen már nem a gyerekek örömét szolgálta,bár ők is jól érezték azért magukat.
Kaptak zsebpénzt a nyaralásra,hogy ne nyúzzanak minket a felmerülő vásárolhatnékkal.Nos,két nap alatt el is költötték.Ati olyan boldog volt,amikor nézegette az ezreseket,hozzá is tette,hogy az ő pénzén Mátyás király látható.Meg kell zabálni.Soká persze nem örült neki,mert gyorsan túladott rajta.
Szabi teljesen jól alkalmazkodott mindenhez,néha hiányolta barátját,Lili kutyát.Amikor elkeseredett keresgélte,mondván,hogy DILI HOO VAGY,DEJE IDE!
Láttunk a szállásról egy Diósgyőr-Eger meccset is,amire rengeteg rohamrendőrt vezényeltek ki.Volt rendőrségi bemutató..Szóval rengeteg dolgot láttunk,és élveztük ennek a szép kis városnak a csodás hangulatát.Én pedig elmondhatom,hogy a horgolás lett a szenvedélyem!
Levezetésként 3 napot Alsóörsön nyaraltunk a családdal.Itt töltöttük az ünnepet is.
Remek napok voltak!(Képekkel jövök még bővebben is.Sajnos a számítógéppel valami ramaty dolog történt,így a képek feltöltése elég döcögős.)

5 megjegyzés:

 1. Miskolci lányként gyakran megfordultam Egerben, ami az egyik szívem csücske, bár az új strandján még nem jártunk, de terveink között szerepel...
  Nagyon jók a sapik, teljesen belejöttél már a "sorozat"gyártásba!
  Előrendeléseket nem veszel fel???
  :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó lehetett, látszik a fotókon,hogy jól éreztétek magatokat!
  Ezek a sapik tényleg csúcsszuperek!!!
  nagyon ügyes vagy!!!

  VálaszTörlés
 3. Mónika!Amint még jobban belejövök,veszek fel előrendelést! :)

  VálaszTörlés
 4. hihi, tényleg kezdesz fanatikussá válni! :))) más a pasik fején is van :) viszont ügyi vagy, szépek a sitykák.
  te pedig tök jól nézel ki! :)
  pusz
  p.

  VálaszTörlés
 5. Köszi Petra!
  Bizony a pasik fején is van már!apa tart is tőle,hogy valami rózsaszín,virágocskás cuccot végül neki is gyártok!:)

  VálaszTörlés