Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. augusztus 22., vasárnap

EGER

10 napot töltöttünk itt! Nagyon jót nyaraltunk.Gyönyörű város,remek strand,sok látnivaló,jó bor.A gyerekek nagyon élvezték.Minden nap mentünk a strandra,ahol a gyerekmedencéből csak a játszótérre jöttek ki.Rengeteget csúszdáztak,másztak fára,ettek,ittak.
Görkoriztunk is,amivel én estem is egy párat.
Voltunk a várban,bazilikában,a minaret megtekintése csak kívülről volt sikeres,mert odabent rám tört a klausztrofóbia,így megkértem a mögöttem haladókat,hogy legyenek szívesek visszamászni.A Szépasszony völgyébe is minden este ellátogattunk,bár ez természetesen már nem a gyerekek örömét szolgálta,bár ők is jól érezték azért magukat.
Kaptak zsebpénzt a nyaralásra,hogy ne nyúzzanak minket a felmerülő vásárolhatnékkal.Nos,két nap alatt el is költötték.Ati olyan boldog volt,amikor nézegette az ezreseket,hozzá is tette,hogy az ő pénzén Mátyás király látható.Meg kell zabálni.Soká persze nem örült neki,mert gyorsan túladott rajta.
Szabi teljesen jól alkalmazkodott mindenhez,néha hiányolta barátját,Lili kutyát.Amikor elkeseredett keresgélte,mondván,hogy DILI HOO VAGY,DEJE IDE!
Láttunk a szállásról egy Diósgyőr-Eger meccset is,amire rengeteg rohamrendőrt vezényeltek ki.Volt rendőrségi bemutató..Szóval rengeteg dolgot láttunk,és élveztük ennek a szép kis városnak a csodás hangulatát.Én pedig elmondhatom,hogy a horgolás lett a szenvedélyem!
Levezetésként 3 napot Alsóörsön nyaraltunk a családdal.Itt töltöttük az ünnepet is.
Remek napok voltak!(Képekkel jövök még bővebben is.Sajnos a számítógéppel valami ramaty dolog történt,így a képek feltöltése elég döcögős.)





















5 megjegyzés:

  1. Miskolci lányként gyakran megfordultam Egerben, ami az egyik szívem csücske, bár az új strandján még nem jártunk, de terveink között szerepel...
    Nagyon jók a sapik, teljesen belejöttél már a "sorozat"gyártásba!
    Előrendeléseket nem veszel fel???
    :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lehetett, látszik a fotókon,hogy jól éreztétek magatokat!
    Ezek a sapik tényleg csúcsszuperek!!!
    nagyon ügyes vagy!!!

    VálaszTörlés
  3. Mónika!Amint még jobban belejövök,veszek fel előrendelést! :)

    VálaszTörlés
  4. hihi, tényleg kezdesz fanatikussá válni! :))) más a pasik fején is van :) viszont ügyi vagy, szépek a sitykák.
    te pedig tök jól nézel ki! :)
    pusz
    p.

    VálaszTörlés
  5. Köszi Petra!
    Bizony a pasik fején is van már!apa tart is tőle,hogy valami rózsaszín,virágocskás cuccot végül neki is gyártok!:)

    VálaszTörlés