Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2011. szeptember 11., vasárnap

Ami meghozza az egyensúlyt!

A sorokat egy önkéntes írta nekünk,aki Seregélyesen táborozott az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány szervezésében Petrával.
Férfiemberrről van szó,aki imádja a lányom,és a többi gyereket is.
Amit megfogalmaz csodálatos!
"Sajnos elég sok ember van aki nem lát, nem hall, nem érti. Engem is sokszor bánt, zavar, hogy hiába mesélek nekik ezekről a gyerekekről, fogalmuk nincs miről is szól a történet. De az évek során rá kellett jönnöm, kellenek ilyen emberek is. A tudás hatalom, nem mindenki alkalmas a feladatra, hogy be tudja fogadni azt a sok mindent amit ezek a kis angyalok akarnak mondani,adni az embereknek. Aki érti az hálás és boldog, ez lesz az élete értelme, aki nem az pedig szemrebbenés nélkül elsétál mellette. De szerintem az ilyenek nem érdemelnek annyi energiát sem, hogy felbosszantsanak. Velük szemben ott vannak azok akik még ha nem is értik elsőre, de hagyják, hogy a csodagyerekek elhozzák a fényt az életükbe.
Régóta foglalkozom gyerekekkel, és jó pár megfordult a kezem alatt. De Seregélyesen 40 angyalkával összezárva éreztem először ebben a világban, hogy itthon vagyok. Ők ilyenek, szerintem azért jöttek, hogy rendet rakjanak ebben az értékvesztett világban, ehhez meg elég pusztán a jelenlétük. De aki nem hagyja, azon nem lehet segíteni...
Petra tudja neki mit jelentett ez a nyár, és mesélje is el mindenkinek, aki megérdemli. :)"

Amit írt,számunkra helyre is rakta az elmúlt pár napot.Mindegy miről volt szó,de az egyensúly helyre állt!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése