Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2011. május 4., szerda

Pár ...

Sok dolog forog a fejemben,és majd biztosan ki is árasztom valamikor.Túl sok időm nincs rá.Végre szakdolgozatírásra adtam a fejem,és mivel örültem a lendületemnek,így rendesen bele is vetettem magam.
Aztán ott a kert,amin folyton alakítunk valamit.Erről is fotóznék majd,de valahogy eddig nem vitt rá a lélek.(Elég az hozzá,hogy a kőgrillt egy egész napon át festettem fehérre.Sötétedéskor végeztem,majd szakadni kezdett az eső.Nem volt mivel letakarni,így a festék felét lemosta az eső.Jól szemlélteti ez,talán a jelen hangulatomat.Lelkesedés,meló,lehuppanás.Elölről kezdés..stb..)
Tanulunk,alkotunk a gyerekekkel.Jómagam Atesz nevét készítem egy ideje filcből,de ez sem halad most kellő gyorsasággal.
A bátyám amúgy is megállapította korábban,hogy hiperaktív vagyok.Ő már csak tudja...ennyi gyógypedagógussal körülvéve.Talán épp ettől a hiperaktivitástól sokaltam be mára? :)Egyszer,majd a közeli jövőben ezt is kifejtem..talán.
Vagyogatunk tehát,csak túl gyorsan,de bizonyos szempontból mégis lelassulva.






5 megjegyzés:

  1. Jó látni, hogy az aprók is milyen kreatívak.:o)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ahhoz, hogy az életbe a jó és a kötelező dolgok is beleférjenek, és kellő figyelmet is tudjunk rájuk fordítani, muszáj aktívabbnak lenni az átlagnál.
    Hogy én is említsek valami sziszifuszit: hétvégén szakadó esőben pucoltam ablakot:)

    VálaszTörlés
  3. Az aprók kreatívak,de nagy hatással van maga a példa is.Petrának például kifejezetten hiányzik,ha nem csinálhat semmi kreatív dolgot.

    Csillus!Nem nagy cucc ez a név! Nem kell hozzá túl nagy varrótudomány.Kicsi öltésekkel varrom fel a mintákat,a széle meg pelenkaöltéssel van körben "szegve". Dekor filcből van,ami vékonyabb,és nem nehéz dolgozni vele.
    Végül csak kitömi az ember egy ki vatelinnel,vagy akár vattával.
    Az osztálytársak,ovis társak ilyet kérnek a srácoktól szülinapra,vagy azt,hogy horgoljak nekik valamit. :)

    Kökörcsin! jó lenne,ha egy nap nem csak 24 órából állna,és nem csak egy lenne az emberből.Rengeteg tervem van,és ötletem.sok-sok célom minden téren,és minden szinten.Ehhez aktívnak kell lenni,az tuti,csak a tavaszi fáradság is bejátszik a képbe.Lassan itt a tanév vége is,amit érezni a gyerekeken is,de én magamon is tapasztalom.

    VálaszTörlés
  4. Szakdolgozathoz kitartást!!!

    Az Atesz név meg egyszerűen csúcs!!!!

    VálaszTörlés
  5. Csillus: hát az én varró- és kézügyességemet/tudományomat tuti nem szárnyalod alul, úgyhogy csak el kell kezdeni! ;-)

    Atesz név: nekem is jobban bejönnek a szélesebb ducibetűk. csak kivehető legyen a lényeg...ne torzuljon. Most pl egy Anna nagy "A" betűt formáltam pillangóra, és tiszta "a" betű formája van :D
    tui

    VálaszTörlés