Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2011. május 15., vasárnap

Kati..Európa

Előre elnézést kérek,hogy ezen sírok itt..
Nagyon rosszul érintett az,ami tegnap történt.Vannak persze elméleteim,és gondolom másoknak is.
Nagyon sajnálom Katit!Jelképez valamit.Tehetséges,szép, érett korban van(van történelme)kiforrott.Jelképezhet minket,magyarokat.A helye is jelképes számomra,megmutatja,hogy hová is tegyük magunkat ezen a kontinensen.Jó adottságaink vannak,és mégis a sor végén kullogunk. Mondhatni magunk vagyunk.
Persze gondolok itt másra is.
Nem hiszünk eléggé magunkban! Mit mond a magyar szülő a gyerekének akkor,ha a gyerek úgy fogalmaz, AKAR valamit?
Azt mondja,hogy nem AKARUNK,hanem SZERETNÉNK!

Miért bűn akarni valamit? Miért kell ezt finomítani?Később elvárjuk a gyerektől,hogy akarjon tanulni,akarjon valaki lenni az életben.Előtte megtanítjuk arra,hogy ne fejezze ki határozottan ezt a vágyat.
Nem szeretem a majomszeretettel nevelő,túlságosan elfogult szülőket.Ez az én sajátom,és vállalom is.DE Az is jellemez minket,hogy rászólunk a gyerekre,ha szépnek,jónak ,okosnak véli magát,és ezt kifejezi.
LÉGY SZERÉNY! NA NEM!!!
Ezt belénk nevelték,verték az évtizedek.Látszik is..
Szomorú vagyok,és csalódott.Sajnálom Katit,rég szurkoltam bárkinek is ennyire.
A műsort,a fesztivált soha többé nem fogom megnézni,ami persze nem nagy veszteség a világnak,de úgy gondolom nem éri meg,hogy idegesítsem magam rajta.
SZÉP VOLT KATI!Nincs miért szerénykedni!

5 megjegyzés:

  1. Én nem nézem általában, de látatlanban is mindig szurkolok akármilyen versenyen a MAGYAROKNAK. Sportvesenyen is mindig.
    És tök igazad van. Én irulok, pirulok, de nem javítom ki Encit, ha AKAR valamit :)

    Amúgy sok generációra van szükség, hogy újra kitisztuljanak az agyak és ne legyünk már ilyen szerények, hiszen Európában vezető nemzetnek kellene lennünk, ha bizonyos dolgok másként alakultak volna....

    VálaszTörlés
  2. Én azoktól a - ma olvasott -cikkektől bukok ki, amik arról írnak, hogy Wolf Kati elbukott...most..akkor mi van? Túl sok csalódás ért minket, magyarokat és mindig reméljük, hogy majd most..majd most...nagyok voltak az elvárások,mert az ember mindig reménykedik. Be kell, hogy lássuk, hogy a legtöbb , körölöttünk lévő nemzet, aki bekebelezte a mi szép nagy országunkat...egyszerűen gyűlöl minket...Nézzétek meg, a sok sok volt szovjet tagállam egymásra szavazott...a szlovákoknál meg az osztrákoknál egyetlen rohadt pontot sem számított Kati dala...ezzel ellentétben megköszönjük romániának, hogy legalább az erdélyiek megszavaztak nekünk 1-2 pontocskát, köszönjük a szerbeknek, akik ennél sokkal több pontot adtak...a messzi Svédországnak, aki 8 ponttal jutalmazott minket és leborulok Finnország nagysága előtt, akiknek a magyar dal tetszett a legjobban. A németek meg a többiek, meg elmehetnk borért.

    VálaszTörlés
  3. Magyarország az egyetlen európai ország,aki önmagával határos.Ez pedig eltávolít,és nem közelít a szomszédokhoz.
    ez a seb nekünk mindig fájni foa szomszédokban pedig valamiféle dacot is szül.Így jogos ugye..szerintük..no,ebbe kár belemenni.
    Sajnálom Katit,mert most szét fogják szedni.Amennyiben nyert volna,ő lenne a nemzet hőse.
    Elemezgetik,hogy mennyire hamis volt,és ,hogy nem tud énekelni élőben..miért nem Zséda ment,vagy bárki,aki tutira megnyerte volna stb..Undorítóak vagyunk néha mi magunk is.
    Király L. Norbit is olvastam már,mint jövő évi befutó,amiben megvallom már magam is látok rációt.
    A világ most a groteszk figurákra vevő.az ír ikreknél Norbi fényévekkel jobb.Hajdú Peti a duettben,vagy Alekosz..népszerű,pedig fura figura,vagy fura szerep.
    mi általában színvonalas,zeneileg nívót képviselő dallal megyünk.menjen el Norbi,és tényleg üvöltse le őket rekedten.Azt talán kajálnák!

    VálaszTörlés
  4. A pontot adó országoknak én is emelem kalapom!!!Főleg a Finneknek,nem hiába érezte ott olyan jól magát a lányom! :)

    VálaszTörlés
  5. Csilla!
    Teljesen igazad, van amiről írtál!
    Élőben néztük végig és bevallom magam is alig hittem a szememnek, hogy hosszú percekig pontot se kaptunk...
    Ha ez vigasztal, én is megfogadtam, hogy többet nem nézem, nem hagyom magam felidegesíteni...

    VálaszTörlés