Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. december 10., péntek

Karácsonyi koncert II. ...kicsit másként

Karácsony közeledtével idén is koncertet adtak a gyermekeink.Különlegessége a dolognak az,hogy idén már a nagyobbik unokaöcsém is szerepelt az elsősök között.
Idén kevésbé hatódtam meg,mint tavaly.Ennek több oka is lehetett.Nem tudtam úgy belefeledkezni az előadásba,mert Apa dolgozott,így a két fiú ott nyüzsgött mellettem,velem.
Szabi az összes trükköt bevetette,ami csak a tarsolyában volt.Pisilnie kellett,épp ezért hangosan skandálta,hogy WC-be akar pisilni.Aztán..ledobálta az összes sálat,sapkát,és lefeküdt hasra a földre.Amikor megpróbáltam őt,és a holmit összeszedni úgy bevertem a fejem az előttünk lévő padsorba,hogy csak úgy kongott.A körülöttünk ülők alig bírták nevetés nélkül.
Atika unalmában felhúzta a feje tetejéig a kardigánját,és úgy bohóckodott.Na,ekkor el is öntötte valami lila köd az agyam,és lerántottam mérgemben a cipzárat. Pechemre a cipzár megcsípte az ajkát,ami vérezni kezdett.A gyermek pedig ordítani.Engem meg mardosott az önvád,miközben próbáltam a kisebbik fiamat is kordában tartani.

Ezek a jelenetek a rémálmaim közé tartoznak.Valahogy világ életemben neccesnek éreztem,ha egy rendezvényen a kisgyerek ordítani kezd.Nem arról van szó,tudom én,hogy ez a világ legtermészetesebb dolgainak egyike.Unja,nem érdekli,sír..Mégis..olyan kellemetlen.Sajnos nem tudtam megoldani,így vinnem kellett mindkettőt.Tudom,sejtem,hogy a legtöbb ember megérti ezt a jelenséget.Ennek ellenére zavar..na.
Azért nem volt vészes,csak kicsit. :)
Petrusék édesek,szépek voltak.Kontyba fogtuk a haját,és néhány tincset be is sütöttem neki.Méretéből kifolyólag az első sorban állt,így bőven gyönyörködhettünk benne.Az előadás végeztével be is söpört pár bókot innen-onnan.Nekem meg dagadt a mellem a büszkeségtől.
Készítettem videót is róla,aminek minősége kicsit rezegős.Szabi épp ebben a periódusban rugdosta ütemesen az előző padsor hátát,meg az én kezemet a géppel.
A TV nézési szokásainkat mutatja,hogy a koncerten tudtam meg,a Megasztár üdvöskéje is ebbe az iskolába jár..Mi tagadás,nem semmi szólót énekelt!
A hangversenyen adományok is gyűltek a devecseri iskola megsegítésére.Ott volt az igazgatónő is az iskolából.
Szép volt,"megható" volt.






2 megjegyzés:

  1. Hát igen, nem lehetett könnyű két unatkozó gyermekkel:-).....
    Petra nagyon aranyos, szép kislány. Hol volt az ünnepség? És ki az a megasztáros?????
    Üdv: Tündi, Virág és Máté

    VálaszTörlés
  2. Hát, nem lehetett könnyű két unatkozó kisgyermekkel....:-)
    De Petra nagyon ügyes volt, szépen énekeltek. Hol is volt az ünnepség? És ki az a megasztáros???
    Üdv.: Tündi, Virág és Máté

    VálaszTörlés