Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. december 22., szerda

Berogyva..

Elkezdődött az idei vizsgaidőszak is,sőt lassan vége is lesz számomra.Már csak egy vizsga maradt hátra.Eléggé bele is pörögtem a dologba.Néhány hajnalig húzott tanulás,dolgozat elég volt ahhoz,hogy enyhén szólva "dühöngő őrült" legyek.
Ráadásul jön a Karácsony is,ami ugye bőven igényel készülődést,járkálást.
A srácoknak meg remek vevőik vannak,azonnal rezonálnak a feszült hangulatra.Ez egy ördögi kör aztán.
Így esnek meg olyan esetek,hogy Petra épp akkor kívánja a horgolt nyakláncára fűzetni a világ legkisebb lyukú gyöngyét,amikor alig látok a fáradságtól.A 4. próbálkozás után persze már nyüszítek,és fohászkodom.Aztán amikor a lehetetlent megvalósítva befűzöm,és átadom a gyermeknek a terméket(nem kis büszkeséggel)nos akkor kiveri az egészet a kezemből úgy,hogy az berepül a komód alá.Ott persze nem látom,hiába kúszok a földön,és húzok el bútorokat,verem össze különböző testrészeimet.A gyermek meg mit is tehetne mást,mint ordít.Szóval akadnak kihívások.
Ez az utolsó félévem itt,bár nem adtam le szakdolgozatot,és nem is államvizsgázom Januárban. Majd Júniusban.Aztán még ott van egy nyelvvizsga is pluszban..
Szerdán volt az utolsó,évfolyam szintű találkozó egy vizsga kapcsán.Páran a szívemhez nőttek furcsa,hogy talán sosem találkozunk többé.
Az eredmények meg..nos..rég alábbhagyott a "vér profiság" nem vagyok már penge..Mégis,azt hiszem 3 gyerek és munka mellett igazán elégedett lehetek.Érzem is,IGEN megcsinálom!
gyógypedagógia szak (MA, levelező, 2009) (BGGYK)
Kurzuscím Időpont Teljesítés
Rehabilitáció az egészségügyben 2010-12-15 3 (Közepes)
Rendszerszemléletű terápiák 2010-12-20 3 (Közepes)
Szakmai szolgáltatási rendszerek a gyógypedagógiában 5 (Jeles)
Szakszolgálati munka 2010-12-17 5 (Jeles)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése