Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. június 27., vasárnap

Little pet shop

Egy ideje tart már nálunk ez a mánia,bár változó intenzitással jelentkezik.
Néha fellángol,néha pedig csak parázslik.Bizton állítom,hogy jelenleg lángoló periódusát éli...úgy egy hónapja.
Van kb. 15 ilyen figuránk. Ezek az állatkák lehetőség szerint igen kicsik,így a gyerekek gyakorta el is veszítik őket.Elég csak leülni a kanapéra úgy,hogy tele a kezük a kutyusokkal,békákkal,cicákkal.Általában rögtön el is szórják,és akkor a lelkes szülő már csúszhat-mászhat hason,vagy négykézláb a padlón...keresve a picinyke barátot.Mágneses minden példány,így voltak már a hűtő díszei is.Ebben a periódusban kellett igazán óvatosan nyitogatni a szekrény ajtaját,mert buzgón hullott róla az állati áldás.
Az uncsitesóval rendkívül gyakran cserélgetik ezeket az apró barátokat.Amikor szorosan a kerítésre tapadva üzletelnek,mindig tudom,hogy egy kiskutya helyére érkezik esetleg egy gyík.A nagy áruházakban már én is lesem,hogy milyen felhozatal található apró állatból.Apa korlátoz a beszerzésben,mert lelkes anyaként,és önnön idegrendszert pusztítóként vennék még párat,hogy legyen mit keresgélni.
Mégis..annyira édesek a srácok,amikor megterítenek a dohányzó asztalon a kis állatkáknak.Ovi törcsik a szőnyegek,és a fa babaház bútorai szolgálnak asztalként.A pici, porcelán teáskészletbe vizet öntenek,amit aztán maguk isznak meg.Szabi készül elnyelni a teáskancsót magát..Mégis,van valami varázsa ezeknek a kis állatoknak,ami a gyerekeimre igen erősen hat.
Délután a neten szerettek volna újabb beszerzendő példányok után nézni,mikor videókra bukkantak.
Vannak,akik a kedvencekről filmet forgatnak házilag. Ez aztán olyan siker volt,hogy alkudoztak velem,ki hány ilyen videót választhat.Este mindenki választhatott kettőt.
Legújabb kérdés,hogy mi mikor forgatunk ilyen filmet.Főleg,hogy jelenleg még egy épkézláb fényképezőgépünk sincs..
Mindenesetre csodás érzés,amikor teljes összhangban,együtt játszanak.Imádom!Ezt az összhangot csak Szabi töri meg,mert ő biza olyan a Pet shop-ban,mint elefánt abban a bizonyos porcelánban..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése