Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. április 22., vasárnap

Mindig..

Valami szülinapi bejegyzés is lehetne itt,hisz épp ez lenne aktuális.
Mégis másról írok..
Ősök..mondtuk ,amikor tinik voltunk.
Vajon így negyven felé miért nem vagyok elég jó,büszkeségre okot adó?Miért kapok mindig kritikát,ahányszor találkozunk?Apukám..
Egész életemben megfelelni vágytam..NEKI!Miért nem lehet legalább a szülinapomon örülni Nekem,Nekünk?Miért nem hangzik el soha,hogy ...Kislányom,büszke vagyok Rád!
Szerinte a gyerekeim mindig neveletlenek, kritikát érdemelnek,és az Ő véleménye szerint néha jól el kéne verni Őket.Miért?Talán csak azért,mert épp úgy viselkednek,mint a gyerekek általában..Nyüzsögnek,szaladgálnak,birkóznak,nevetnek..
Valahogy Ők sem elég szépek,és okosak soha sem..Lesz majd velük elég bajom,mondja Apám..Most kéne jobban csinálnom..
A munkám is..na..Mit ér,amit én csinálok???
Egy ebédnyi idő nem sok,még az is sok belőlünk.Akkor már elfogy a türelem.
Szép családom,gyerekeim,becsületes életem van.Legalább ezen az áprilisi napon büszke lehetne Rám..Kimutathatná,ne csak legyintene egy nagyot az egészre.
Ő ilyen..Nem fog már változni..Mindig ez van..
Rendben,de akkor is fáj..Nagyon fáj!!

8 megjegyzés:

  1. Fel a fejjel Csilla!
    "ÉSIGENIS"
    Sok boldogságot, minden jót kívánok sok szeretettel! :)))

    VálaszTörlés
  2. Csilla!
    ne akarj megfelelni másnak, csak saját magadnak!!!én ezt megtanultam és teljesen máshogy látom magamat, a dolgaimat azóta, amióta e szerint élem a napjaimat!
    igen is büszke lehet rád, mert egy csodás anyuka vagy, három gyönyörű gyerkőcöd és egy tökéletes házasságod van, mellette dolgozol és még iskolába is jársz!
    tudom, nem sokat számít, de én büszke vagyok rád! :) nem mindenki tud ennyi téren teljesíteni, mint ahogy te teszed!
    és igazad van, ő már nem fog megváltozni, az idősebbek nem változnak!úgyhogy te változtass!ne akarj mindenkinek megfelelni! :)
    lásd meg a csodát abban, amit napról napra véghez viszel, az meg hogy ki mit gondol, le van sajnálva! :-)
    Boldog szülinapot! (és névnapot is!) :-)

    VálaszTörlés
  3. én is büszke vagyok rád!:) Isten Éltessen!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedvesek vagytok,köszönöm!
      Ági!Nem,megfelelni már úgy..egy ideje Én is csak magamnak szeretnék.Mégis,azért a szülei "elismerésére" kedvességére,szeretetére mindenki vágyik..
      Látom én a csodát,és le is van sajnálva mindenki.Épp csak a saját Apámat..kicsit nehezebb lesajnálni..na..

      Törlés
  4. Boldog szülinévnapot kívánunk!
    :)))

    Tudom, felesleges írnom, hogy ne foglalkozz vele, mert azért biztos bennem is "ott" motoszkálna a gondolat a megfelelésre!
    :(
    Azért kíváncsi lennék arra is, hogy a szemében mi a tökéletes, család, munka stb...
    Sajnálom, hogy ilyen a kapcsolatotok, bár jelenlegi helyzetünkben egy ilyen nagyapának is nagyon örülnénk.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon sajnálom ezt, szomorúan olvastam a soraid. Sajnos egyre több ilyet hallok barátoktól, ismerősöktől. nekem sem felhőtlen a szüleimmel a kapcsolat. nem tudom, mi lehet azzal a korosztállyal.
    Akármennyire is igyekszik az ember, nem tud nem törődni ezzel. Talán csak másra koncentrálni. A szerető gyerekeidre, férjedre, barátokra. És minimalizálni a találkozást a nagypapival, ha ez ennyi fájdalmat okoz Neked :(

    VálaszTörlés
  6. Nehéz ügy, Csilla!
    Nekem anyám ,aki kritizál...onnan kezdve,h nincs diplomám...miért? mert a barátnője/ kollegája/ ismerőse lányának már 2-3 van meg 6 nyelvvizsga...és mikor megkérdezem,h azzal,h a gyerekeket választottam és boldog vagyok itthon főállású anyaként, miért vagyok rosszabb náluk...arra nincs válasz...
    A gyerekekkel kapcsolatban már meg sem hallom, mikor kritizál...szte is soxor jól el kéne verni,h mondjuk ne hisztizzen..no komment. sztem ez generációs hülyeség. tudom, h nagyapám milyen volt...elővette a nadrágszíjat..nagyon szigorú volt.
    én mikor berágok anyára, arra koncentrálok, amiért szeretem, nem arra ami idegesít, legtöbbx beválik. ha meg nem , szó nélkül elmegyek...
    senki sem tudja átlépni az árnyékát...nikább próbálj ezen ne idegeskedni, enni magad, nem lesz jobb..
    Sok erőt!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  7. Tudja, hogy rossz ez neked? Én évekig mondtam anyukámnak, mire megértette, hogy nekem ez fáj. Mert nem bántani akar, csak nevelni még mindig, azt, hogy nekem jó legyen. És mivel ő más világban él, nem tudja elhinni, hogy nekem jó. És ő már elfelejtette, hogy mi milyenek voltunk gyereknek, csak a jó maradt meg, amikor már jólneveltek, udvariasak és a többi voltunk.
    Gondolj mindig arra, hogy szeret, csak nem tudja elmondani. És egészen, nagyon nagyon biztos, hogy nem akar bántani, és nem akarja, hogy fájjon neked.

    VálaszTörlés