Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. február 18., szombat

Ne csináljuk semmit..

Az Anna Peti Gergő sorozatból nemrégiben olvastuk el ismét azt a részt,ahol úgymond,nem csinálnak semmit.Persze a történet szerint is egy csomó dolgot csinálnak aznap..No,mi ilyen napot tartottuk..volna.Persze takarítani kellett,amiben mindjárt férfi segítőm is akadt.Szabi lelkesen takarít.:)A babház is akcióba került,a két végpont játszott vele.Annyira jól mutat,ahogy Petra ,és Szabi együtt rakosgatja benne a babákat.
Aztán elővették a tetemes kirakókészletet. Petra imád kirakózni. Három éves kora után pár hónappal már kirakott 54 darabos puzzle képeket is.Szabi mára szintén kirakja az 54 darabos,apróbb kirakót.Petrus azóta ezer darabos képekkel is elbánik.
Mellesleg alkottunk is függőket papírból a farsang jegyében.
A napnak pedig még nincs vége. Lesz még sulis bál is,ahol Petra fellép a kórussal.
A matekversenyre kapott egy újabb emléklapot,nagyon büszke rá. Az eredményt még nem ismerjük,de azt mondja ,hogy elég nehezek voltak a feladatok.





1 megjegyzés:

  1. Ez a semmittevős nap, mégis nagyon tartalmas lett!!Petrának gratulálok! A fiúk, csak tartsák meg, jó szokásukat, imádni fogják a lányok! Tetszik a farsangi hangulat, megmutathatnád, hogy készültek!
    Szeretnék nálatok unatkozni!:)
    A puzzle, nekem is kedvencem, de nem vagyok nagymester...Mikor befejezi, hova teszitek a félkész képet? Nekem mindig ez a bajom!

    VálaszTörlés