Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2011. június 11., szombat

Vizes Családi Nap!

Idén is részt vettünk a "vizes" családi napon. Kétséges volt,hogy megyünk-e,miután Atinak középfülgyulladása lett csütörtökön. Csak úgy,minden előzmény nélkül kezdte el fájlalni a fülét.Nem is medencéztek pedig,mert nem állítottuk még fel. Már csak ügyelet volt,így akadt egy kalandos utunk a Szent János kórházba.Aki odatalál,annak már csak a kórházi labirintust kell legyőznie.
Ati tehát antibiotikumot szed.Amúgy teljesen jól van.Nem lázas,nem levert.Néha fájlalja a fülét.
Vízbe nem is merülhetett tegnap,de a játékokat,programokat nagyon élvezte.
Ismét kitett a cég magáért. A fő vonal most a cirkusz világa volt,így a téma köré csoportosultak a játékok is.
Zsonglőrködtek,bohócokkal ismerkedtek,cirkuszi eszközöket próbáltak ki.Volt mászófal,és kreatív sátor. No meg a medencék.Petra edzett kicsit a moszkvai versenyre. Az 1 éveig tartó úszótanfolyás után én most megtanítottam 2 perc alatt fejest ugrani,és a mellúszás verseny formáját is prezentáltuk úgy,ahogy a legkisebb a test ellenállása.Versenyeztünk is.(Ez az én világom,egyetlen sport,amiben jó voltam.Még versenyekre is mentem.)Leúszom persze,de nem is olyan sokkal.Elég gyorsan repeszti a 25 méteres medencét.Ebben a számba indul majd.Tetszik a hozzáállása.Újra,és újra nekiment a távnak.Akkor is belehúzott,amikor már fogytán volt az ereje.Legalább tizenötször átúszta a hosszt egymás után.bírom a kitartását,és az erejét!
Kaptunk finom reggelit,ebédet.Voltak gyerekprogramok,bohócokkal kötélhúzás,sikítóverseny stb..A délután vendége pedig Vastag Csaba volt.Nagy,és hosszú várakozás előzte meg főként,hogy késve érkezett.Élőben is bejön,mi tagadás.A bátyám is megmondta vala,hogy nekem a "nyálas szépfiú" a zsánerem.(Voltak zsíros hajú rockerek is azért a palettámon:))
Csaba jó fej volt.Levette,hogy ez egy gyerekrendezvény,így a srácokra koncentrált.Atikámat elhívta csajozni,de ő inkább hozzám szaladt.A lufikardját is kölcsönkérte,hogy lovaggá üssön pár gyereket.
Ahogy elnéztem,nem csak nekünk jött be.Lánykám kellő álmélkodással kevert áhítattal nézte Csabát.
Minden hétre egy gyereknap,családi nap.Így azért eltelik az idő a gyerekeknek! :)













szólj hozzá: Csabi

2 megjegyzés:

  1. De jó kis képek!
    Atikának gyors gyógyulást!

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást Atikának!!!
    Petra nagyon kitartó csajszi,gratula Neki!!!
    Látni a képen,hogy Petra ámulva nézi Csabát:)!!!
    Jó kis nap lehetett.

    VálaszTörlés