Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2011. június 30., csütörtök

Vége..

Közben vége is lett a tanévnek,bár én ezen a héten még dolgozom.Szabi így még bölcsis volt,egészen máig. Kapott kis ballagótáskát,és búcsúajándékot is a gondi néniktől.
Jellemzésük szerint értelmes,önálló kisfiú,aki ráadásul már nagyfiúnak tartja magát.Ismét elfogott az Atikánál megélt érzés,hogy valami véget ért.A héten megkaptam a munkahelyemen az értesítést,ami arról szólt,hogy Szabikát felvették oda,mégpedig a Pillangó csoportba.Együtt fogunk járni dolgozni,mert bizony ő az "én" óvodámban lesz ovis.Várják már az óvónénik,szóval biztos klassz lesz minden.
Petrám is megkapta a bizonyítványát,bár az évzáró idején épp nyaraltunk.Szép lett neki.Jeles rendű,azaz egy négyese van csak,mégpedig nyelvtanból.Erre számítottunk.Énekből pedig dicséretes(kitűnő) a minősítése..
Amúgy elég öszvér egy értékelés..A készségtárgyakból ugyanis nem jegyet kaptak.Jól megfelelt,és megfelelt minősítés van.A tanítónéni azt mondja,hogy a jól megfelelt az ötös.Érdekes,mert nekem az a kiválóan megfelelt.Olyat viszont egyetlen kisgyerek sem kapott.Az említett kettőt használták csak.Először viszont rácsodálkoztunk erre,mert az említett tárgyakból csak ötöse van a gyereknek.
Ügyes volt,és büszke is vagyok nagyon rá!Ő kicsit bánatos,mert több kitűnő is lett az osztályukban.Én azt hiszem(illetve a tapasztalatom is ezt igazolja)hogy azért ezek a minősítések még nagyon koraiak.Nem itt dőlnek még el ezek a dolgok.Hosszú még az út,éppen ezért biztatom,hogy legyen csak elégedett.
most két hét edzőtáborozás zajlik.Holnap pedig övvizsgát tesznek,hogy a fehér judo öv után a sárga csíkosat birtokolhassák.
Repkednek itthon a japán szakszavak,és gyakorlatok.Egyensúlyvesztés 8 formája..stb. Gyötrik is egymást esténkét,bár reggel nyolctól,este 5-ig edzenek.8-10 kör futás a pályán,stb.Jó kis edzés ez már a moszkvai versenyre is.
Én pedig holnap dolgozom utoljára,aztán pihi ismét.
Summázva..nem bánom egy percig sem,hogy munkahelyet váltottam.Jó helyre kerültem,jó évet zártam.Igazolta az élet számomra,hogy nem kell megalkuvónak,beletörődőnek lenni.Menni kell tovább,mert lehet sokkal jobb is.Nem kell félni a változástól,és nyitott szemmel kell figyelni a lehetőségeket.


2 megjegyzés:

  1. Ügyes Petrus. Az edzések miatt nagyon írigy vagyok..bárcsak az én fiamat is lekötné, de még futni sem tud...26,80kg elég sok..

    VálaszTörlés
  2. ..és Szabiról és csupa jókat írtak:-)

    VálaszTörlés