Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2008. december 28., vasárnap

Karácsony2

Nos..igen ügyetlenke vagyok még..amint az jól látszik is.Alakul ez még!

Idén is elmúlt tehát a Karácsony.
Sokat ettünk(amit nekem nem kellett volna) utaztunk,játszottunk...Együtt voltunk,és ez a lényeg.Apa 5 napig nem ment dolgozni,ami itt mifelénk ritkaság.Gyerekek minden reggel örömmel konstatálták,hogy apjuk itthon van,és valamely gyermek ágyában húzza a lóbőrt..helyéről a csemeték által szokott mód kiszorítva.
Az ajándékok is jó választásnak minősültek egytől-egyig.Legjobban talán az autópálya jött be,meg a tesóméktól kapott kis konyha zsúrkocsival.

Ez a Karácsony más okból is jelentős volt.Szabicsek első Karácsonyaként vonul be a történelembe.Bár a pocaktesó már tavaly is a fa alatt leledzett,de akkor még csak félidős terhességnek becéztük őt.Idén tevőlegesen is részt vett az ünnepen.Földhöz vágott néhány ajándékot,ragyogó szemmel csodálta a sürgést,na meg a forgást.Amit igazán imádok..hát a Karácsonyfa alatt szoptatni.Égnek a fények,csillog a fa.Van egy hangulata a dolognak.
Apával a Karácsony kapcsán sorra is szedtük gyermekink 3 első karácsonyát.

Petra bő kéthetes kicsi lány volt.Őt tettük a fa alá.Kicsi korababa volt,alig több,mint 2 kiló.Rózsaszín angyalkás rugi volt rajta,csak az alkalomhoz illően ugye.

Atesz közel 1 éves legényke volt már amikor eljött a Karácsony.Szaloncukorral nem kínáltuk,így papirostól próbálta enni.Nyüzsgött,és pakolt.Áldottuk is a műanyag gömböket nagy buzgalommal.

Szabi..7 hónapos manócska mostanság..Friss élmény még a csodálkozó arca..A játékaival hát..valljuk be a tesók inkább játszottak még,mint ő maga.
A fa alatt pizsibe nyüzsgő csemetéim láttán valami nosztalgia is motoszkál bennem gyermekkorom Karácsonyinak hangulatával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése