Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. december 24., csütörtök

Mézeskalács ,várakozás és 1 éves BLOG

Tegnap kisütöttük mi is a mézeskalácsunkat.Hiába a sok fortély,amit innen-onnan lesek el,a miénk mégis keményke lesz.No sebaj,így is fogy,mégpedig gyorsan.Tavaly "remek"kis házat alkottunk Petrával.Máig megvan.Nem engedik kidobni.Megszívta már magát nedvességgel,kidől-bedől,de áll.
Nos,idén is neki kellett veselkednem.Igény van a dologra.Kisütöttünk egy kisebb méretűt,ami viszont a sütőben rakoncátlankodott.A tészta nem volt tán elég vékonyra nyújtva,de különböző vastagságokban pompázott.A hossza sem stimmelt mindenhol.Nem sok reményt fűztem hozzá,tekintve ,hogy fáradtabb is vagyok,mint egy éve,így türelmem sincs annyi.Tavaly pl. órákat illesztgettük,meg rögzítettük.
A sejtésem be is igazolódott.Nem akart összeállni.Többször is úgy tűnt,hogy mindjárt kész,de végül összeomlott.Petrus szerencsére elvolt a színes írókával,így nem kesergett túl soká a dolgon.én meg egy csavarral megoldottam,és a tetőt vízszintessé téve összeállítottam a házat.Nem túl szép,és nem is igen laknék benne,de a minék!


Tavalyi házunk..kicsit profibb változat!
Egy éve,december 24-én kezdtem el írni ezt a naplót. 362 bejegyzés született eddig.Szép szám,sok szép esemény,felmerülő gondolat..Esemény,ami a számomra legfontosabbakkal történt.Történetek Három kis manómról!


Minden Kedves Ismerősnek,Barátnak Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése