Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2009. december 31., csütörtök

2009.

Összegezzünk kicsit.
Nekem mindig olyan firi-furi ünnep volt ez a Szilveszter.Ok. egy év eltelik papíron,és új dátumot írunk.Valahol jó is,hogy vannak ilyen fordulópontok,amikor az ember visszatekint.Igazából viszont semmi nem változik holnaptól,csak a dátum.
Milyen is volt a 2009. év?
Változatos.A hirtelen döntések éve,és a nagy változásoké.Munkás volt,és gyorsan eltelt.
Hirtelen döntések..Januárban pár nap alatt eldöntöttem,hogy munkába állok.Olyan hirtelen történt,hogy egy hét múlva már dolgoztam is.Előtte nem volt ilyen tervem.Aztán februárban megláttam egy képzést a főiskola honlapján.A jelentkezést szinte pillanatok alatt döntöttem el.
Változások éve..
Lefogytam közel 20 kilót,amit most a karácsony alkalmával talán félig vissza is szedtem.Lesz nekem nemulass év elején..(no,nem csak magamról ám..)
Petrus iskolás,Szabi bölcsődés lett.
Visszanézve sok szép,és jó volt ebben az évben.Volt gyönyörű tavaszunk,boldog nyarunk.Sokat kirándultunk.Voltunk a Budai Várban,a Tropikáriumban, a Hajógyári játszótéren,Aquaworld-ben,Állatkertben..

Szabi egy éves lett,öröm volt figyelni,ahogy fejlődött.Pici Palkónk keresztanyja lettem.
A nyaralás emléke máig melegséggel tölti el a szívemet,mert olyan boldog,nyugalmas,gondtalan volt az hét.Aztán a nyári kirándulásaink a Balatonra,meg a Velencei tóra.A családi nyaralás Alsóőrsön.
Ott volt az ősz,a sok újdonságával.Az őszi pihenés Hévízen.A házi feladat nézegetés,gyakorlás Petrával.
Ateszka,hogy mennyit változott idén.Milyen nagyfiús lett.Szabi,aki kész kisgyerek lett az évvégére,holott tavaly ilyenkor még csak egy kisbaba volt.
Az egyetem nekem,ami újra visszahozta a diák évek hangulatát.Van mire készülni,mivel foglalkozni, sokszor erőn felül is.A társaság is jó..
A magunk gubójában jól telt ez az év,még ha csak ilyen összevisszán jut is eszembe.Azt leszámítva,hogy ami zajlott körülöttünk,az nem volt mindig vidám,és még ki tudja mi vár ránk jövőre.Emiatt néha ideges,zaklatott az ember..és ez rossz.Sajnos így van.
A lényeg az,hogy a gyerekek egészségesek,szépek,szeretik egymást,és ez a lehető legnagyobb boldogság nekünk!Igazi nagycsalád lettünk ebben az évben.Nevetéssel,sírással,néha olaszos temperamentummal(részemről).
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése